diumenge, 20 de maig del 2012

Classificació actualitzada de la lliga B de veterans


Després de jugar una nova jornada de la lliga B de veterans, segueix havent molts partits ajornats (un total de 16). Costa extreure'n conclusions fiables, ja que hi ha creuaments de tota mena i es fa difícil fer pronòstics. No obstant, hi ha diverses coses clares...

L'HC Montbui encapçala la classificació i ja és, matemàticament, equip de la lliga A per la propera temporada. A més, als de Santa Margarida els manquen tres punts per ser també campions de la lliga B. Els resten per jugar dos partits, el de la setmana que ve amb el Cubelles i el partit ajornat davant el Vallès Calafell CP.

El CH Valldoreix ha patit molt aquesta setmana per guanyar a la pista de La Salle Bonanova, per 3-4. No obstant, els de Sant Cugat tenen molt a prop el segon lloc de la classificació i també l'ascens directe. Els resten tres partits per jugar i necessiten quatre punts per garantir l'ascens, matemàticament.

En tercer lloc el Vallès Calafell CP, que també li resten tres partits per disputar. Els de Calafell no tenen marge d'error, ja que, per darrera, venen dos equips perseguidors amb opcions, el CP Vilanova B i el CT Barcino. Els vilanovins tenen un partit menys que el Barcino i el Calafell, suposant que el guanyessin estarien a només dos punts del Vallès Calafell CP.

Sense cap mena de dubte les properes jornades i, potser, la darrera seran claus pel desenllaç del campionat pel què fa a la tercera plaça. Demà dilluns, el CT Barcino rep a casa el CP Vilanova B, en un duel decisiu per la tercera posició. En cas de victòria dels vilanovins, el partit entre el CP Vilanova B i el Vallès Calafell CP serà decisiu per saber qui ocuparà aquesta posició. En cas d'empat o victòria del CT Barcino, els de Calafell podrien permetre's punxar en un dels tres partits que restaran.

En la zona baixa de la classificació, La Salle Bonanova ha estat sancionat amb la pèrdua del partit davant del FD Cassanenc per no presentar-se. Els tres punts són pels de Cassà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada