dimarts, 15 de maig del 2012

entrenament 12+1

Aquesta nit érem quatre i el "cabo" a l'entrenament. No és d'estranyar, ja que per la Televisió donaven el Barça-Calafell d'OK lliga. Lo nostre és afició i hem quedat al bar del Pavelló, on hem vist la primera part. El resultat al descans era de 4-1 i tot semblava beneït. Al final, 7-4 i el Barça campió.

Que es preparin els equips rivals per la propera temporada. Tenim dos xutadors! Amb aquestes incorporacions tancarem l'equip per l'any vinent i quedarà més compensat. Tindrem perill en cas que els rivals es tanquin en zona! El primer és el "Frede", amb el seu Crojet nou.

El segon, l'incombustible Perin. Ja té l'edat i podrà competir. A més, no ha perdut la forma. Serà un bon reforç la propera temporada, si aporta algun patrocinador...

A una porteria, el Tutus. Cal agraïr-li que vingui i tingui tanta paciència amb nosaltres. És un sant! El dilluns que ve, si el Ripollet confirma el partit de dimarts, no caldrà entrenar. Per tant, serà el darrer entrenament, el d'aquesta nit, abans d'acabar la lliga. Segurament, abans del torneig d'estiu en farem algun més.

Tot i ser pocs, hem fet un partidet 3x3, com al bàsket. Faltaven les figures de l'equip, però hi havien els millors!

Com érem pocs, només hi han imatges de l'escalfament. Ningú ha pogut fer fotos i jo no m'he canviat cap vegada.

A l'altra porteria, cal agraïr-li a la fusta la seva constància. Sempre podem confiar en ella, sempre hi és!

I no sabeu el què costa fer-li gol (per baix no val). Si no entra per l'escaire o pels forats laterals no és gol. Aquesta norma l'ha après avui més d'un. Ara sabeu el secret de per què alguns la fiquen sempre per l'escaire!