dimecres, 2 de maig del 2012

La "moviola" del debut


El partit inaugural del Torneig seria el decisiu per la no classificació del Vallès Calafell CP per les semifinals del mateix. Un resultat ajustat de 2-1 davant de l'equip local i amfitrió, el Malgrat B, per 2-1 li privaria d'arribar més lluny en el I Torneig de veterans 24 hores de Malgrat.


El cinc titular del Vallès Calafell CP va ser Josep Maria Hernàndez (porter), Javi Luna, Cachi, Canyi i Eugeni. A la banqueta quedaven Rion, Epi, Ramon, Gregorio i Sergi Canyelles (porter). Aquí podeu veure tots els vídeos del partit i el joc dels dos equips.






4 comentaris:

  1. Lástima!! Creo que este partido lo podríamos haber ganado perfectamente y haber jugado las semis, pero bueno, què hi farem, otra vez será...

    ResponElimina
  2. Sí, fue una pena. Pudimos ganar con las ocasiones que tuvimos y lo pagamos al final.

    ResponElimina
  3. Ei!! Sóc la germana del Javi!!
    Ben jugat i bon blog!!! Des de Berlín també se segueix l'hoquei i l'equip dels veterans i... et felicito pq aquest blog té informació de primeríssima mà, a banda de la que ja m'arriba per telèfon... jejej
    Això sí, Ramon... després dels comentaris que has escrit... espero "ansiosa" vídeos del partit contra el Barça!!! No en tens?
    Records per tots!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Núeria! Benvinguda al bloc i més des de tant lluny!
      La informació és de primera mà, per què jo sóc dins el vestuari i l'equip, però sense la col·laboració dels companys seria impossible poder explicar les coses.
      Demà toca monogràfic del Barça, crònica i partits. En unes hores tota la informació del partit.
      Records des de Calafell!

      Elimina