dissabte, 26 de maig del 2012

Classificació actualitzada



Després d'una altra jornada de la lliga B de veterans, la penúltima del campionat, encara no s'ha decidit el campió ni l'equip que ocuparà la tercera plaça d'ascens. Aquesta lliga està ben boja i promet emoció fins el final, fins el darrer partit, i tenint en compte els molts partits ajornats que hi ha.

El sorprenent empat del CP Cubelles a la pista de l'HC Montbui deixa els líders a dos punts d'assolir el campionat de forma matemàtica. Als de Santa Margarida només els manca jugar davant del Vallès Calafell CP, en un partit ajornat de la primera volta. No obstant, si el Valldoreix punxa davant el Cubelles, el proper dimecres, assoliran el títol de campió aquesta mateixa setmana. No obstant, els dos equips (Montbui i Valldoreix) ja són equips de lliga A per la temporada vinent.

El tercer lloc està molt obert. El Vallès Calafell CP, tot i descansar aquesta setmana, manté el tercer lloc. Amenaçat pel CT Barcino i pel CP Vilanova B, els calafellencs es poden permetre punxar en un partit dels tres que li manquen, però en té dos de força complicats, davant del CP Vilanova B el divendres i davant de l'HC Montbui, amb data per definir.

El CP Vilanova B també té tres partits per disputar, però té el gol average en contra davant del CT Barcino. Per aconseguir la tercera plaça, els vilanovins haurien de guanyar els tres partits que li queden i esperar una punxada del CT Barcino i del Vallès Calafell CP. Sembla una carambola, però tot és possible, com diuen en el seu bloc. Segur que no es rendiran fins el final. No obstant, una derrota davant del Vallès Calafell CP els deixaria fora de la lluita per la tercera posició, matemàticament.

De forma silenciosa, però amb victòries sonades com l'aconseguida davant de l'HC Montbui i del CP Vilanova B, el CT Barcino encara manté serioses opcions d'assolir la tercera plaça. Ningú donava res pels de Barcelona, després de perdre 4-0 a Calafell. Però són un equip molt competitiu i veterà que aprofita les debilitats dels rivals com ningú. Aquí estan, donant guerra fins l'últim dia. Li manquen dos partits, davant del CH Valldoreix i del GEiEG, fora de casa. Dos partits difícils, però que poden guanyar.

Fins i tot, encara, l'UE La Garriga té opcions matemàtiques de ser tercer...

Mare meva! Quin final de lliga més emocionant... no em vull perdre ni un partit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada