dilluns, 7 de maig del 2012

Jornada 23 de la lliga B de veterans


La jornada 23 de la lliga B de veterans comença avui, dilluns, amb un partit molt interessant entre el Club de Tennis Barcino i el líder de la competició, l'HC Montbui. Els de Santa Margarida són favorits, però el Barcino sap jugar aquests tipus de partits i compta amb el factor pista a favor. Serà un partit bonic de veure!

El Vallès Calafell CP disputarà un dels tres partits atrassats que té, davant de La Salle Bonanova.

El dimecres, continua la jornada amb la visita del CP Vilanova B a la difícil pista de l'UE La Garriga. Els vilanovins volen guanyar i seguir lluitant per la tercera plaça. Però els garriguencs no els ho posaran fàcil, a la seva casa són un equip temible.

També, el dimecres, el Vallès Calafell CP visitarà la pista dels veïns de Cubelles. Tot i els resultats favorables que sempre ha tingut el Calafell davant del Cubelles, serà un partit complicat i de resultat incert. Els cubellencs ja han demostrat ser un equip difícil de batre a la seva pista.

Per acabar la jornada, el CP Vilanova A rebrà el complicat G.E.i E.G., un equip que va començar malament la competició, però que anat millorant els seus resultats. Per tant, ens espera una jornada molt disputada i important per decidir la classificació de la lliga d'aquesta temporada.

2 comentaris:

  1. J.L. Cachinero "Cachi" - Era el seu anniversari i ha pagat uns "hielos" Felicidades!!! Asi ha ido el partido!! con los hielos victoria segura!! jejejeje... Un Saludo equipo.

    ResponElimina
  2. jeje, gracias campeón,... te esperabamos en la cancha ! , venga para el próximo vienes

    salu2

    ResponElimina