dijous, 10 de maig del 2012

El triomf de la generositat i el companyerisme!


El CP Cubelles ha demostrat tenir molta classe en el partit davant del Vallès Calafell CP. Són un magnífic equip, amb un excel·lent tracte humà i ens uneix una exquisita amistat! Així ho han demostrat avui damunt la pista. Han jugat un partit brillant i han lluitat per la victòria. Finalment, el Vallès Calafell s'ha imposat per 3-4, però el gest de generositat i companyerisme demostrat pels jugadors cubellencs ha estat en el darrer minut, on han acceptat el resultat i no han disputat la bola en l'atac del Vallès Calafell CP. Aquests detalls demostren la classe i el saber fer d'alguns equips que juguen net i noblement, com el CP Cubelles.

Pel CP Cubelles han jugat Albert Rovirosa (porter), Toni Porta, David Pérez, Eduard Granell, Sergi Bellés, Francisco Raulet, Ernest Martínez, Sergi Jardí, Juncosa i Sergi Sánchez (porter).

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), Ramon Ferré, Javi Luna, "Epi", Josep Rion (cinc inicial), "Canyi", "Cachi", "Tutus", Eugeni i David Tutusaus (porter).


Aquest partit hem jugat amb les samarretes noves, per donar més color a la pista. El verd-i-blanc contrastava millor amb els colors de la senyera catalana del CP Cubelles.


El Vallès Calafell CP ha defensat en marcatge individual a mitja pista als jugadors del CP Cubelles. Els del Garraf han defensat en quadre tancat i que costava molt d'obrir.


El nostre capità confiava en la victòria, l'optimisme que no falti!


El Vallès Calafell CP ha començat dominant, però ha estat el CP Cubelles que s'ha avançat en el marcador, 2-0, amb gols de Sergi Jardí i David Pérez. El partit es posava coll amunt pels jugadors calafellencs.


No obstant, amb ofici i serenitat, el Vallès Calafell ha aconseguit, en primer terme, escurçar distàncies. El primer gol l'ha marcat Josep Rion, d'un fort xut col·locat.


Ràdio Cubelles retransmitia el partit, un excel·lent duel comarcal i que ha despertat molt d'interès.


L'empat no ha trigat en arribar, el gol l'ha marcat Javi Luna, després de desviar un fort xut de Ramon Ferré.


Els calafellencs havien fet el més difícil, empatar el partit. Calia seguir jugant amb el ritme habitual i vigilar en defensa els perillosos atacs del Cubelles.


El CP Cubelles s'ha mostrat molt perillós en el contracop i s'ha tancat molt bé en defensa, però els millors del partit han estat els quatre porters que han jugat aquesta nit.


El Vallès Calafell CP ha tingut oportunitats per desequilibrar el marcador, però no ha aconseguit penetrar en el quadre local.


A la mitja part, s'ha arribat amb un just 2-2. Els mèrits d'un i altre equip han quedat reflectits en el marcador.



A la mitja part, l'àrbitre del partit, el senyor Masdeu ha omplert l'acta. Havia arribat al pavelló i se l'havia descuidat. No obstant, un jugador local li ha fet arribar una que tenia a casa.


El Vallès Calafell CP veia passar els minuts i el CP Cubelles ha plantat cara. Ha jugat de tu a tu, tal i com ens tenen acostumats quan juguem al seu pavelló, sobretot.


El CP Cubelles mai ha perdut la cara al partit i ha lluitat per la victòria.


D'un fort xut des de mitja pista, David Pérez ha batut al porter del Vallès Calafell CP, David Tutusaus, que estava tapat pels jugadors dels dos equips. El 3-2 en el marcador feia entrar la por als jugadors visitants.


El Vallès Calafell CP, però, ha aconseguit empatar a manca de nou minuts. El gol l'ha fet Eugeni Collado, qui ha estat expulsat amb blava directa per protestar un possible penal.


El Vallès Calafell CP ha jugat amb tres jugadors en pista durant dos minuts. Però el CP Cubelles no ho ha sabut aprofitar. Els homes del Calafell han defensat molt bé en inferioritat numèrica.


El gol de la victòria del Vallès Calafell l'ha marcat Epi. Feia el 3-4, després de que Javi Luna fallés una falta directa i "Canyi" un penal.


En el darrer minut, amb la bola en possessió del Vallès Calafell CP els jugadors del CP Cubelles, en un gest molt generós, han donat per bo el resultat i no han apretat per robar la bola. Estaven contents amb la derrota per la mínima i amb el partit tant disputat que s'havia vist a la pista.


El CP Cubelles és un excel·lent equip i també unes millors persones. Amb el joc net i disputat que s'ha vist sobre la pista han aconseguit deixar el llistó molt alt i la classe demostrada al final del partit els engrandeix encara més com a equip.


Els dos equips s'han fet la fotografia de rigor en acabar el partit. S'havia d'anar a sopar!


Les dues últimes fotografies demostren el bon ambient i l'amistat que es respira entre els jugadors dels dos equips.


Veterans som tots! Ànims Cubelles i força!

6 comentaris:

  1. Una crónica perfecte, molt bona.Però millor a estat el partit, el companyerisme i el bon ambient que tenim els dos equips.
    Sort!!!!!!!

    ResponElimina
  2. la olereta la feia el Masdeu ....!! uyyy mira x donde si es de Vilanova ....juasss juasss

    y otra cosa, si hubieras ido a verlo no pensarias eso, ya k fueron a x el partido desde el primer min ... ahora k x 50 segundos.... no digas tonterias !

    ResponElimina
  3. oloreta de vetarà Cachi!!! que mal pensats!! mare meva, si sou l'enveja de tots, per el vostre saber estar, per com us comporteu a les pistes, pels vostres sopars, que aquests si que fan bona oloreta i jo ho he comprobat!!! jejejejj

    ResponElimina
  4. Molt bona crónica Ramón, esperem que tot segueixi sempre així que és com hauria de ser a tot arreu. Molta sort companys!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sergi, segur que tot seguirà així! Ara bé, si fos així a tot arreu, no gaudiríem tant. Molta sort a vosaltres també!

      Elimina