dijous, 2 de febrer del 2012

La "moviola" del partit a Sarrià

El partit de Sarrià de dilluns va ser dels què et deixen glaçat! No em refereixo al joc, sinó al fred que feia. L'onada de fred siberià estava arribant a Barcelona i el Tutus ens ho explica en un comentari. Mentrestant, els jugadors del Vallès Calafell CP i del Sarrià HC feien "tripas corazón" dins de la pista. El primer gol va trigar en arribar, però va ser fruit dels constants atacs dels jugadors visitants, que anaven per feina.

El fred seguia sent el protagonista, el MVP de la nit anava molt preparat per combatre'l. L'àrbitre Masdeu també es movia força per no patir fred. Amb tot això, una jugada de contracop molt ben duta pel Sarrià. La pressió asfixiant a tota la pista feia impossible que el Sarrià arribés a la porteria de Josep Maria Hernàndez. En atac, però, el Vallès Calafell CP seguia perdonant ocasions clares. A la primera part, 0-8.

El Ramon va sortir a la pista amb una braga al coll. L'Epi feia el 0-9 en un ràpid contracop. El Josep Maria glaçat a la porteria, era l'espectador de luxe. Poc feia pensar que el Sarrià li faria dos gols. El canvi de defensa del Vallès Calafell CP va permetre jugar més l'equip local que arribava a porteria amb més claredat. Rion i Luna s'ho passaven bé a la banqueta. Els contracops del Calafell seguien en augment. Ramon Ferré queia en un d'ells, per culpa de l'aigua que hi havia a la pista. I no gravàvem més per què es congelaven les mans.

Al minut 19 de la segona part, Epi feia el 2-12. La pressió del Vallès Calafell CP tornava a funcionar. Al minut 20, Javi feia el 2-13. I, en el següent minut, Epi tornava a fer el definitiu 2-14. Un minut més tard, s'apagarien els llums i tots cap a la caseta!