dissabte, 4 de febrer del 2012

Classificació actualitzada


Després dels partits que s'han disputat aquesta setmana de la lliga B de veterans, així queda la classificació. En primer lloc, i líder destacat, l'HC Montbui. Els de Santa Margarida van patir a la pista del CP Cubelles, però es van fer amb els tres punts i són l'equip més fort del campionat. En segon lloc, després de la victòria, d'ahir a la nit, al pavelló de les Casernes davant del CT Barcino, el CP Vilanova B.

Empatat a punts, però amb un partit menys, el CH Valldoreix. Seguit, d'aprop, pel Vallès Calafell CP, a només dos punts. El CP Vilanova A, amb un partit menys, està amb 19 punts i pot afegir-se, fàcilment, al grup capdavanter.

El CT Barcino ocupa la sisena posició, després de perdre, ahir a Vilanova, i queda un pèl més despenjat. El mateix passa amb el CP Cubelles. No obstant, són dos equips que estan donant molta guerra en aquesta edició de la lliga B de veterans i estem segurs que continuaran amb opcions fins el final.

No es pot descartar l'UE La Garriga, que ha estat la bèstia negra d'alguns equips capdavanters aquesta temporada. Els 13 punts que té són enganyosos, si tenim en compte que li manquen dos partits més per jugar que a la resta. L'HC Esplugues també té un partit més per jugar que el grup capdavanter i pot apropar-se de forma perillosa.

La resta d'equips, han aconseguit puntuar, gairebé tots, en enfrontaments directes. El Sarrià HC sembla decidit a jugar els partits que li falten, tot i que serà difícil qe ho puguin aconseguir. Això seria bo pel desenvolupament normal de la competició. Finalment, La Salle Bonanova segueix sense poder puntuar, esperem que puguin estrenar-se ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada