dijous, 9 de febrer del 2012

El sopar al Lizarrán



Després d'un gran partit sempre ve un gran sopar! El jugador del CP Vilanova B, Juanjo Ferrer, ho va poder comprovar. Tenia ganes de venir i provar les tapes del Lizarrán i així ho va fer. Aquí teniu la prova del bon ambient amb què va acabar el partit entre el Vallès Calafell i el CP Vilanova, tot i l'empat entre els dos equips i el partit disputat que va haver-hi dilluns.


A l'altre banda de la taula, els habituals en aquests sopars, el Rion, l'Eugeni, el Josep Maria i el Javi Luna, que s'hi van posar bé per la foto.


Aquest cop, més menjar que mai! Les tapes del Lizarrán estan boníssimes. Us ho recomanem els veterans del Vallès Calafell CP que no fem res més que rodar món i provar llocs diferents. Com a casa no hi ha res!


El Josep Maria i el Rion es pensaven què provarien en primer lloc... les patates braves, les truites o els pinxos! Però, mireu la gerra com estava ja...


El Canyi va prendre lloc ràpidament, mentre el Josep Maria s'ho mirava pacientment.


El Juanjo, sorprès amb el lloc i la gran quantitat de menjar, ens va seguir amb el cotxe fins el Lizarrán. Et posem la tarja amb el plànol per si vols tornar-hi amb la família. Sabem que repetiràs!





El Canyi seguia accel·lerat! Dos gols en el partit, un d'ells després d'una assistència de l'MVP de la nit, el Cachi, van donar-li ales.


El Javi semblava felicitar el Cachi pel seu primer MVP de la temporada. Ara ja en tenim tots un, menys jo que estic a zero i el Tutus que en té dos! MVP merescut. El Cachi ha anat agafant la forma a mida que ha anat avançant el campionat i pot ser un gran reforç per l'equip pel què resta de temporada.


El Javi content, descansa en el proper partit. S'ho mereix! Cinc gols a Sarrià i, ahir, un més. Certament, va fallar el penal que ens podia haver donat un gol més, però va estar molt encertat en la jugada final del partit on va combinar molt bé amb l'Epi.


Tu, no tu, tu, no tu, qui va estar tot el cap de setmana "concentrat"?


El Tutus no va poder jugar el dilluns, per culpa de la direcció de les botes. Però, hauríeu de veure les noves que s'ha comprat, uns autèntics "pepinos" que el faran anar com un coet!


Al final, doncs, gran sopar per un gran partit. Tots contents i amb bon sabor de boca...

2 comentaris:

  1. Espectacular sopar, i espectacular la companyia, va ser molt agradable poder parlar d'hoquei idel futurs cracks que pujen!! Gràcies per tot!

    ResponElimina
  2. I tant! Gràcies a tu per venir. Sempre sereu benvinguts a la nostra taula del Lizarrán. Bon partit, bon sopar, joc net,... Res més es pot demanar!

    ResponElimina