dimecres, 29 de febrer del 2012

Entrenament alternatiu!


A l'entrenament de dilluns, després dels agraïments als patrocinadors, tothom comentava els pósters de record que s'havien preparat per l'ocasió. Les fotos individuals i colectiva, el bloc al costat, tots buscant-se i comentant les fotos de crack del Jordi Montserrat.


El Josep Maria, amb problemes de ciàtica, no va poder entrenar. Però sí que va venir a veure l'entrenament i fer-se la foto amb els patrocinadors. Ell també els està agraït pel seu ajut. Va repassar el póster foto per foto i buscant la pilota en la seva va preguntar si havia aturat la falta directa, o no.


El Rivi va deixar les boiroses terres de Lleida per venir a entrenar. No va desaprofitar l'ocasió per poder esbravar-se i fer quatre xuts a la fusta!


El Perin ens va sorprendre, amb les ganes que té de jugar amb nosaltres la propera temporada, fins i tot, passa la bola. Increïble!


Com veieu, tots ens vam posar la samarreta dels partits i les grans ocasions per entrenar. Tots els que en tenim, és clar! Això ens feia confondre entre nosaltres i, alguns, no sabíem amb quin equip anàvem.




El Tutus va aguantar, gairebé, tot l'entrenament. Després d'alguns dies d'innactivitat, va voler posar-se en forma pels propers partits. El Cassanenc ens espera la setmana que ve!



A l'altra banda, la fusta dels forats. Ja no ens enrecordem de marcar gols per l'escaire i, per això, vam voler tornar a practicar.



El Javi, que es veia una setmana sense poder posar-se els patins, va poder entrenar! No es pot queixar. El Tutus haurà d'esperar una setmana més per poder superar-lo en la taula de golejadors...



Un quadre molt ofensiu van jugar junts bona part de l'entrenament.





El Perin desquiciat, contra la valla, no podia fer gol a la muralla xina, el Tutus.



El Canyi estava sempre a punt per sortir a la pista i amb il·lusió!


En Josep Portillo es va quedar tot l'entrenament. Diu que dilluns es posarà els patins!



El Rion va anar per terra. I, de pas, s'hi va quedar una estona.


Els gols es celebren com si d'un partit es tractés.


Un altre gol...



I un altre cop per terra...





Al final, bon humor!


I el Ramon fent gol de penal!



I també per l'escaire en l'altra porteria! A veure si continúa la ratxa?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada