dimecres, 15 de febrer del 2012

La "moviola" del partit.

Els primers minuts de partit van ser de domini local, amb una defensa asfixiant el G.E.i E.G. només podia tancar-se darrera en zona i esperar sortir al contracop. Les jugades del Vallès Calafell CP no tenien la precisió necessària en els últims metres.

Al crono s'ho passaven bé, s'hi posaven bé per la foto! L'absència del Canyi i del Javi es va notar, sobretot en defensa, on l'equip estava mancat d'efectius.

Els contracops dels gironins, cada cop, eren més perillosos. Un quadre tancat i la sortida ràpida eren les millors armes dels jugadors del G.E.i E.G.

En una bona jugada de combinació, després d'un desequilibri en defensa del G.E.i E.G., una passada de Ramon Ferré al Joan "Tutus", fa possible que aquest marqui el 2-1, en un remat a la mitja volta que entra per l'escaire de la porteria visitant. Llàstima que no es vegi, un bon gol!

La segona part va ser més igualada. El Vallès Calafell CP aguantant el resultat i els gironins miraven d'apropar-se a la porteria local amb xuts de lluny i jugades individuals, un contra un. Per sort, sense èxit. Les ocasions hi van ser, però no van poder materialitzar-ne cap. El gol va ser de penal.