diumenge, 19 de febrer del 2012

Quinzena jornada de la lliga B de veterans


La quinzena jornada de la lliga B de veterans comença demà dilluns amb un partit entre La Salle Bonanova i el seu véi, el CT Barcino. El duel d'equips barcelonins té un clar favorit, en aquest cas els visitants, que és un dels equips forts de la competició.

Dimarts, el CH Valldoreix rep la UE La Garriga, un partit difícil pels dos equips, ja que els garriguencs són un os dur de païr. El Valldoreix és un dels capdavanters de la categoria, però ho haurà de tornar a demostrar en un partit que es pot girar de les dues bandes.

El dimecres es disputa un Cassanenc-Esplugues que té un clar favorit, els del Llobregat. El Cassanenc té alguna opció per jugar a la seva pista, però el porter dels visitants és un dels millors de la categoria. Per poc que faci l'Esplugues en atac, el Cassanenc ho té difícil.

El partit més interessant de la jornada és el que jugaran Cubelles i Vilanova A, els dos equips en bones posicions i fent un bon paper a la lliga. Segur que els cubellencs faran valer el factor pista, però els vilanovins no aniran a passejar-se pel terratzo. Partit atractiu de veure!

També es disputa el dimecres, el partit ajornat de la jornada 13, entre l'a UE La Garriga i La Salle Bonanova. En principi, el partit ha de ser un pur tràmit pels locals, veurem si La Salle planta cara.

Dijous, el G.E.i E.G. rep el Montbui. Llarg desplaçament pels de Santa Margarida, que hauran de jugar en una pista que està en un primer pis. No obstant, els líders de la competició surten com a clars favorits.

El Vallès Calafell CP es desplaça a la desconeguda pista del Ripollet B. En principi, sembla un partit assequible pels calafellencs que es van imposar en l'anada per 8-0. Veurem què passa un divendres per la nit, sense algunes de les figures del nostre equip.

Per acabar la jornada, el CP Vilanova B rep el Sarrià HC. No sabem si apareixeran o s'ajornarà el partit, per això ens estalviarem els comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada