dissabte, 25 de febrer del 2012

El campionat de "Reserves" 65/66

Ramon Farré en un partit a la pista de "cala Lita"

El CP Calafell també tenia un equip "reserva" que jugava, de preliminar del primer equip. En la fotografia, veiem una jugada del partit davant del CP Vilanova. L'ambient era impressionant, com corresponia a un derbi. Era l'1 de novembre de 1965. El resultat va ser de 4-0, a favor del CP Calafell. El porter Joan Rovira, els defenses Ramon Farré i Joan Gibert "Serenet" són els que apareixen a la imatge. Ells eren els què més oportunitats tenien de jugar en el primer equip.


Del campionat de "reserves" no en tenim dades complertes. Hem pogut treure els resultats de la temporada, mirant el diari El Mundo Deportivo que en publicava uns quants, no tots! Sense cap dubte, el campionat de "reserves" no tenia l'interès que podia tenir el del primer equip. Per això costa més d'aconseguir completar el calendari i la classificació definitiva, que no ens hem atrevit a fer-la, donada la poca quantitat de resultats coneguts.

Joan Rovira i Palau, de ca l'Andon

El Joan Rovira i Palau era el porter de l'equip "reserva" i ocupava la plaça de porter suplent en el primer equip.

Ramon Gibert i Bailaguet "Serenet"

Ramon Gibert "Serenet" va ser un dels Pioners que jugava habitualment amb l'equip reserva, en aquella temporada, alineat també en ocasions amb el primer equip. Era defensa, tot i la seva complexió física poc robusta. Molt voluntariós, complidor i implicat en la defensa dels colors del Calafell.

Ramon Farré i Plana

El Ramon Farré Plana, després dels seus inicis com a porter, es va afiançar com a defensa de l'equip "reserva", tenint aparicions esporàdiques en el primer equip. També feia les feines d'entrenador dels juvenils, ajudant en aquesta tasca a Jaume Ferrerons.

Bartomeu Pedro "Miravent"

El Bartomeu Pedro, conegut com el "Miravent", ocupava el lloc de davanter a l'equip "reserva". Era un jugador molt voluntariós i entregat en els partits.

5 comentaris:

  1. Ramon,

    hi han fotos del meu pare que ni la mateixa famila sabiuem d'elles...

    Felicitats per la feina de recopilació i publicació. Animis i gràcies

    ResponElimina
  2. Que guapo!!cracias Ramon si tienes mas me la puedes pasar cracias

    ResponElimina
  3. Gràcies Ramon unes fotos molt maques, fas una gran feina.

    ResponElimina
  4. D'això es tracta, àrbitre. Si en tens algunes, les pots passar i les intentarem posar on toquen!
    Gràcies.

    ResponElimina
  5. Gràcies Montse i Rosa, aniràn apareixent i us les posaré per què les veieu.

    ResponElimina