dilluns, 20 de febrer del 2012

Classificació catorzena jornada


Avui us posem la classificació actualitzada, més que res perquè ja que la Federació, per fi, la té al dia, doncs fem-li una mica de cas...

La gran quantitat de partits ajornats i la poca distància entre els equips a la classificació, fa difícil de fer-ne un anàlisi acurat i aproximat de la realitat. Caldria mirar quins són aquests partits ajornats i veure els possibles o probables resultats que s'haurien de donar per treure'n conclusions.

Com que no hem fet aquest exercici, almenys de moment, us posem el què hi ha avui dia. Sense cap dubte, tots els equips hauríem de fer un esforç per jugar els partits ajornats i posar-se al dia. Si mireu a la segona columna de números, la de partits jugats, veureu que no hi ha cap equip que en tingui 14. Tots tenen partits ajornats, els què menys nosaltres!

El que té més partits ajornats és el Sarrià que, tot i l'esforç per posar-se al dia, va regalar els punts en el darrer partit, al Montbui. Resultat del partit: 0-0, els tres punts pel Montbui i un punt de sanció pel Sarrià. Una vergonya!

2 comentaris: