dijous, 23 de febrer del 2012

Ahir, vam fer d'espies...


Ahir, vam anar d'espionatge! Ens vam apropar al pavelló municipal de Cubelles per veure el partit de veterans entre el CP Cubelles i el CP Vilanova A. Un encontre que prometia ser interessant i ho va ser. Podeu veure la crònica aquí.


El Cubelles va aconseguir la victòria per 3-2, jugant un partit molt seriós i ben arropat pel seu nou porter al darrera. En la primera part, el Vilanova A es va avançar, per dos cops, en el marcador. Però, el Cubelles empatava, els dos cops, gairebé de forma immediata.


Això li va permetre encarar la segona part ficats en el partit i molt concentrat. Un penal repetit i convertit per Ernest donava l'avantatge al Cubelles en el marcador, 3-2, però quedava molt de temps. El Vilanova seguia atacant i començava a posar-se nerviós en veure com passaven els minuts. A manca de tres minuts, el senyor Piqueras, l'àrbitre d'ahir, va pitar un penal a l'àrea del Cubelles. El Vilanova A el va fallar, amb aturada d'un excel·lent porter del Cubelles, Montesinos. A partir d'allí, el Cubelles va saber jugar els minuts finals, on els jugadors del Vilanova perseguien ombres i no aconseguien empatar.


L'anècdota del partit, doncs semblava que els jugadors del Cubelles seguien de Carnaval. Podeu veure-ho a les fotos! Almenys, els va portar sort el new look.


Com que el nostre espía ens va gravar gairebé tot el partit i costa molt pujar els vídeos, ens ha dit que els anirá posant a mida que estiguin carregats. Ja en té alguns... però trigarà bastant a tenir-los tots. Els anirem afegint!







2 comentaris:

  1. Molt bons Ramón, moltes gràcies per gravar-los i que els poguem veure desprès.

    ResponElimina
  2. De res Sergi! Un bon partit de la lliga que mereixia un bon reportatge. Ànims veterans! i enhorabona.

    ResponElimina