dimarts, 17 de desembre del 2013

Per Nadal, un punt de regal!



C.P. Calafell - 5
Mollet H.C. - 5 

Qui ens ha vist i qui ens veu! En set partits hem fet set punts, un menys que en tota la temporada anterior. Aquest cop, l'empat inesperat davant un dels "cocos" de la lliga A de veterans, el Mollet H.C., ens dóna un extrapoint amb sabor a victòria i ens deixa en les millors condicions de moral i confiança per passar les festes nadalenques.


Avui ni López, ni Boada, s'ha estrenat un nou àrbitre de Reus. Esperem que López tingui una ràpida recuperació! Però l'arbitratge ha estat molt correcte i no ha perjudicat a cap dels dos equips. Ben al principi, ha deixat clar quin era el criteri per a assenyalar peus i els jugadors han acceptat les regles.


El "Capi" retornava amb bones sensacions, després de la seva reaparició en el torneig de Nadal de Cubelles. Gràcies a haver jugat aquest torneig, el Joan es va sentir molt més integrat a l'equip i amb bones sensacions dins la pista. Podem dir que la seva participació va aportar aire fresc a l'equip i més possibilitats de rotació de la banqueta.


El Mollet H.C. es presentava a Calafell amb l'equip de gala, exceptuant la baixa notable de Raigoso. Roura, Busquets i Climent s'erigien com les peces clau pels de Mollet per a guanyar el partit amb solvència. Però no ha estat així i el Mollet ha patit molt per a treure un punt de Calafell.


Tot i això, el Mollet H.C. ha començat el partit marcant, mitjançant Climent. Després de tenir algunes clares ocasions, en un xut inesperat aconseguia obrir el marcador. Amb la pressió asfixiant i l'alt ritme de joc, el Mollet volia ampliar la distància i ha disposat d'algunes ocasions que entre el pal i el porter local han aconseguit salvar. El Mollet H.C. ha disposat de quatre xuts al pal en la primera part.


Però, el Calafell no s'ha arrugat i ha sabut contrarrestar el ritme alt del Mollet. "Frede" aconseguia el gol de l'empat, amb una internada dins l'àrea escopint la bola a l'escaire de la porteria vallesana. Era l'1 a 1 i el resultat feia justícia al joc d'un i altre equip.


No obstant, en una primera part de luxe pels aficionats que s'han quedat a veure el partit, el Mollet H.C. aconseguia posar-se, de nou, per davant. El 2 a 1 semblava que posaria les coses a lloc, però just abans del descans, Epi disposaria de dos xuts al pal per a empatar. En la jugada següent, Epi marcaria l'empat a dos. Amb aquest marcador s'arribava al descans.


En la represa, als quatre minuts, Ramon Ferré bombeja la bola des de mitja pista, a l'àrea del Mollet, i Javi Luna aprofita per a desviar el xut i introduir la bola dins la porteria, suposant el 3 a 2 pels locals. Amb aquest gol, el Mollet H.C. demanava temps mort, intentant canviar el sistema de joc en atac i més pressió defensiva.


No obstant, ha estat el Calafell que, amb un joc ràpid al contracop, ha disposat de més oportunitats. En una d'elles, Perín marcava el 4 a 2 que semblava posar el partit molt favorable al conjunt verd-i-blanc. Quedaven quinze minuts pel final i tots érem conscients del rival que teníem davant.


El Mollet H.C. ha tibat d'experiència i veterania. Amb un joc més agressiu en atac i amb paciència han anat remuntant el marcador desfavorable. El 4 a 3 ha arribat en un contracop molt ben culminat per Miky Roura. L'empat a quatre, també de contracop.


Una passada enrera errònia ha propiciat un nou contracop que posava el 4 a 5 favorable al Mollet H.C., a manca de set minuts pel final. Però el partit no estava enllestit!


En diversos contracops, el Calafell ha demanat penal i falta dels defenses. En un d'ells, el porter ha fet caure al davanter local, Epi. L'àrbitre ha xiulat penal i Miguel Ángel Perín, a manca de quatre minuts pel final, l'ha errat. Podia haver estat l'empat!


Els jugadors del Mollet H.C. han intentat conservar la bola, però el Calafell ha apretat defensivament i l'ha robat en diverses ocasions. En un nou contracop, l'àrbitre ha xiulat falta de peu dins l'àrea del Mollet i el corresponent penal. Aquest segon penal era més clar que el primer, tot i que el Mollet l'ha tornat a protestar enèrgicament.


Javi Luna, després de canviar-se l'estic amb un company, ha llençat el penal per l'escaire de la porteria del Mollet H.C., fent l'empat a cinc, a manca de mig minut per acabar el partit. Els jugadors del Calafell han aprofitat la celebració per deixar passar alguns segons. Però el Mollet H.C. ha tret ràpid del mig del camp i els dos equips han disposat d'una nova ocasió per banda, abans del final.


No obstant, Javi Luna s'ha llençat en els darrers segons al terra per a impedir el xut visitant que podia fer perillar l'empat assolit.


Partit molt competit, davant un equip acostumat a guanyar i que porta moltes edicions consecutives disputant la Final Four de la LCV. Amb Raigoso fent les funcions d'entrenador, el Mollet H.C. ha jugat un bon partit. Però, davant s'ha trobat un Calafell molt ben plantat, seriós i, sobretot, amb molta confiança.


Punt d'or pel Calafell, inesperat per la talla del rival, però que té un regust a victòria que ens farà passar unes festes de Nadal eufòrics, contents i alegres vist la imatge oferida en els partits disputats d'aquesta temporada!

2 comentaris: