dilluns, 8 d’abril del 2024

Va per tu, Gerard!

C.P. Calafell - 6

C.T. Barcino B - 3

Partit molt disputat i igualat que s'ha sentenciat en els darrers tres minuts. El Barcino B ha plantat cara i ha estat aprop d'aconseguir algun punt. Els visitants s'han avançat 0-1, en el marcador, en el minut 15. Però, Romario, de fort xut, empatava el partit, abans del descans. La zona del Barcino i les aturades del porter han sigut claus. El Barcino B ha fallat un penal.

El segon temps ha començat amb un gran gol de Javi Luna, culminant un contracop i aixecant la bola a l'escaire, al primer pal. No obstant, el Barcino B ha aconseguit l'empat, rematant al primer pal i sorprenent a Genís Anfruns que ha tingut una bona actuació sota els pals.

Però, Epi avançava el Calafell, amb una bona rematada al segon pal, a porta buida, fent inútil l'estirada del porter visitant. Romario ha fallat un penal i ha continuat l'emoció en el marcador. Epi tornava a marcar, a manca de 8 minuts. El Barcino ha marcat el 4 a 3 i ha fet la novena, a sis minuts pel final. De nou, partit obert.

En els tres minuts finals, ha aparegut Sergi Romeu, que ha fet dos gols amb dos forts xuts, un des de la frontal de l'área i un des de la banda. El porter visitant no les ha vist.

El partit ha començat amb un emotiu record a Gerard Solé. Un minut de silenci molt sentit pel germà del nostre company, Xavi, que també va ser jugador del Club Patí Calafell. Va per ell la victòria! Descansa en pau, Gerard.