dimarts, 16 d’abril del 2024

El Barcino A planta cara

C.P. Calafell - 9

C.T. Barcino A - 4

Tot i que el resultat final és clar, el Barcino A ha plantat cara fins el final. El Calafell ha sortit conscient de l'avantatge numèric que tenia a la banqueta. El Barcino A s'ha presentat sense canvis i amb els mítics Poblet i Fabi, que ja tenen seixanta-cinc anys. Han aguantat molt bé tot el partit, fins i tot rebent xuts als peus que els han deixat tocats momentàniament. Però, com sempre, han demostrat la seva classe sobre la pista. Fabi ha marcat dos gols en magnífiques jugades individuals. Tots dos, MVP del partit.

El Barcino A ha començat guanyant, 0-1, en el minut set de partit. Els calafellencs volien però no podien. S'han trobat un mur a la porteria visitant que ho aturava tot i una defensa en quadre tancat que protegia bé al seu porter. El Calafell ha aconseguit l'empat, en el minun 12, amb un xut d'Epi, a l'escaire creuat del porter. Uns minuts més tard, feia el 2-1 i, tot seguit, el 3-1 que semblava marcar distància en el marcador.

Però, el Barcino A ha aconseguit empatar a tres, abans del descans. I, en la represa, es posava per davant, 3-4, aprofitant un penal clar dins l'àrea local. Al Calafell se li posava el partit coll amunt. Però, encara quedaven vint minuts de partit i el Barcino A començava a acusar el cansament.

Javi Martínez ha marcat dos gols que han tornat a avançar els locals i, en els segúents minuts, el Calafell ha sentenciat el partit, posant el 8 a 4 en el marcador. Restant mig minut pel final, Jose López s'ha estrenat com a golejador en el campionat, marcant el seu primer gol en una lliga oficial d'hoquei patins. El colombià prové de l'hoquei gel i és el primer any que juga amb rodes. Ramon Ferré li ha fet una assistència sense mirar que Jose ha rematat ras i per sota les cames del porter.

En el partit d'avui han marcat Javi Martínez "Romario" (4), Epi (2), Esplugas (2) i Jose López. Al final, bon ambient al tercer temps i molta història de l'hoquei, en un sopar amb enciclopèdies vivents d'aquest esport, amb Ramon Ferré Menéndez com a protagonista. És un plaer compartir taula i pista amb aquests "nanos" del Barcino A. I que ho poguem fer per molts anyd més!