dimecres, 30 de gener del 2013

Sopar galàctic!


El sopar de després del partit amb el Cerdanyola CH va ser dels que més bon rotllo han desprès, fins ara, a la lliga A. L'equip del Vallès ens ha titllat d'equip galàctic, en la seva expectacular crònica en el seu blog. I, efectivament, podem dir que els dos equips van demostrar Fair Play a la pista i molta entesa a la taula, parlant el mateix llenguatge.


El Restaurant xinès, La Gran Muralla, va estar a l'alçada de la lliga A de veterans i ens va oferir els seus típics plats de braves i pà amb tomàquet. Era per anar fent boca...


El Lin va fer d'amfitrió i els jugadors del Cerdanyola CH estaven encantats amb el seu novedós menú "espanyolitzat".


Els jugadors del Vallès Calafell CP va seure a la típica taula rodona de La Gran Muralla, la que està reservada per les grans ocasions.


Demostrant el bon rotllo, fins i tot un jugador del Cerdanyola CH, Joan Carles Aguilera, va tenir l'honor de seure a la mítica taula rodona, on els plats volen i giren sense parar...


L'entrenador del Cerdanyola CH, en Jordi Pi, va recordar vells moments de l'hoquei i el partit davant l'històric Mataró i tots els incidents que hi van haver en aquell partit de l'any 1968. També va recordar haver jugat amb Marcel·lí Tutusaus, Eugeni Collado, Palau i Casado.


 Els porters anaven al seu rotllo. El "capi" presidia la taula i estava en la seva "salsa".


En Joan Carner, el cervell de l'equip vallesà, desprèn amor per l'hoquei en totes i cadascuna de les seves expressions. És un veterà que viu l'hoquei amb passió i ho demostra en totes les seves converses.


Els jugadors del Cerdanyola CH volien una foto amb la cambrera i la vant tenir. Ja la podu posar al vostre blog, companys!


A diferència del què és habitual, La Gran Muralla va oferir un segon plat format per un llibret de llom, amb pernil i formatge, acompanyat d'arròs. Estava boníssim i la novetat va sorprendre gratament al personal.


Els jugadors del Cerdanyola CH van celebrar, fumant-se un "puro", la ratxa de tres partits sense perdre que han encadenat en les darreres jornades. Dues victòries i un empat els fa sortir de la zona de descens. És com per fumar-se un bon "caliquenyo"!


I, demostrant que parlem el mateix llenguatge, els jugadors vallesans també van voler competir amb els calafellencs a "hielos". En això, afortunadament, o no, no ens supera ningú!


El porter del Cerdanyola CH va ajudar al seu company a acabar-se les copes, sota l'atenta mirada de la resta de la taula.


En definitiva, excel·lent sopar, bon ambient, molta sintonia i esperem repetir-ho a la tornada. Segur que els jugadors del Cerdanyola CH també en tenen ganes!

4 comentaris:

  1. Ramon sens dubte es un plaer compartir taula amb vosaltres. Realment aquests sopars son el que donen sentit a la lliga de Veterans, a banda de que el vostre grup es collonut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La clau és passar-ho bé! I amb gent com vosaltres és sempre més fàcil. Sort companys!

      Elimina
  2. estic d´acrod amb tu joan, realment va esser un plaer esta amb vosaltres, ens trobem a la tornada i molta sort.

    ResponElimina