dimarts, 8 de gener del 2013

Jornada 7 - 13 de gener

Jornada 7 - 13 de gener

dimecres 9
 FC Barcelona - CF Cuatro Vientos
CE Noia Freixenet - Cerdanyola CH
 UE Horta - Girona CH
dijous 10
 CP CongrésCP Vilafranca
divendres 11
 HC Montbui - CH Palafrugell
 Mollet HC -Vallès Calafell CP
Descansa: CP Sant Celoni A Lab. Feltor


Després de l'aturada nadalenca, es reprèn la competició amb una nova jornada de la LCV-A. Els primers partits es disputen dimecres, entre el líder, el FC Barcelona, i un dels favorits, el CF Cuatro Vientos. El partit es presenta molt igualat, a priori, però amb el factor pista pels blaugranes. Veurem com els han sentat els turrons al conjunt barceloní i si els de Blanes poden emportar-se quelcom positiu del Palau.

El partit entre el CE Noia Freixenet i el Cerdanyola CH es presenta força desigual. En principi, el Noia és un equip molt potent a la seva pista, especialment. Però el Cerdanyola és molt veterà i sap jugar aquesta mena de partits. L'altre partit important de la jornada és el que disuten l'UE Horta i el Girona CH. Els dos equips, prop de la zona de descens, volen sumar tres punts per sortir del perill durant unes setmanes.

Dijous, un duel igualat entre dos equips amb estils diferents. El CP Congrés, un equip jove i amb un físic envejable, i el CP Vilafranca, un equip veterà i amb molta experiència en la lliga, s'enfronten per seguir sumant punts i no patir a final de temporada. En principi, la pista del Congrés és de les més complicades de guanyar i més si tenim en compte el fred que farà.

Tanquen la jornada els dos partits dels equips debutants a la competició enguany. En primer lloc, l'HC Montbui rebrà el CH Palafrugell, un dels equips que va disputar la Final Four 2012 i que voldrà seguir invicte. Els locals, però, plantaran cara i tenen opcions de victòria.

L'altre partit serà el que disputaran el Mollet HC i el Vallès Calafell CP. Els calafellencs visiten la pista d'un dels grans de la categoria, amb jugadors com Raigoso, Peralta, Busquets,... difícil papereta pels del Baix Penedès que volen començar l'any amb sensacions positives i sumar punts per sortir del pou de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada