dissabte, 19 de gener del 2013

Classificació de la jornada 8

 

En la jornada vuit del Campionat de Veterans, lliga A, s'ha apretat més la classificació. La igualtat d'aquesta lliga fa que les distàncies entre els equips siguin mínimes i l'ordre de la classificació variï d'una jornada a l'altre amb molta freqüència.


Al capdavant, però, segueix el Barça imparable, amb una sola derrota, demostrant ser l'equip més fort del campionat d'enguany. L'únic equip capaç de vèncer als blaugrana, fins ara, el CF Cuatro Vientos ocupa la segona posició, amb 14 punts. Els segueixen un CE Noia Freixenet que ha demostrat ser un equip molt potent aquesta temporada i a tenir en compte per disputar la Final Four d'enguany. En quart lloc, el sorprenent HC Montbui, debutant a la categoria i que sembla haver-l agafat el pols, amb tres jornades consecutives sense perdre. Segueixen en el grup capdavanter el CP Congrés, el Girona CH i el CP Sant Celoni A, a una victòria del segon lloc de la classificació.

De la meitat de la classificació cap avall, sorprèn la posició del Mollet HC, l'equip que ha disputat la final al Barça en les dues últimes temporades. Sembla que l'inici de la competició se li ha atravessat al Mollet, aquesta temporada, amb enfrontaments directes amb els equips més forts de la lliga que els ha perdut tots.

El CH Palafrugell i el CP Vilafranca encapçalen el grupet que pot lluitar pel descens aquesta temporada, però veient la classificació com està d'apretada, ningú es pot atrevir a afirmar això! Tot pot passar. L'UE Horta, el rei de l'empat, no ha pogut puntuar en aquesta jornada i es queda amb els seus 6 punts, en zona de promoció. El Cerdanyola es manté amb 4, després d'haver descansat en aquesta jornada i el Vallès Calafell CP tanca la classificació amb un sol punt, esperant encara que arribi la primera victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada