dissabte, 19 de gener del 2013

Resultats de la jornada 8

Jornada 8 - 20 de gener

dilluns 14
2   Vallès Calafell CP - CP Congrés   4
 6   CF Cuatro Vientos - Mollet HC   4
dimarts 15
3   CH Palafrugell - FC Barcelona   8
dimecres 16
2   Girona CH - HC Montbui   2
divendres 18
1   CP Vilafranca - CE Noia Freixenet   7
4   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - UE Horta   3
Descansa: Cerdanyola CH


La jornada va començar amb una nova derrota, aquest cop més ajustada, del Vallès Calafell CP davant el CP Congrés, un dels equips forts de la categoria. El resultat de 2-4 reflexa la igualtat en el marcador i a la pista. El Vallès Calafell CP es va avançar en el marcador, amb un 2-0. Però el Congrés va tirar d'ofici i, amb paciència, va aconseguir capgirar el marcador, tot i el bon i seriós partit de l'equip local.

El mateix dilluns, el CF Cuatro Vientos confirmava que la seva victòria al Palau no va ser un miratge. Després d'un inici irregular de campionat, el Cuatro Vientos ha recuperat la seva condició de favorit per anar a la Final Four, amb una victòria davant el Barça i el Mollet HC en les darreres dues jornades. El 6-4 final reflexa la igualtat entre els dos equips, però sembla que el Mollet, aquest any, no és el de temporades anteriors. I, a més, ja no recorda quan va guanyar per últim cop a Blanes.

El Barça s'ha recuperat de la seva primera ensopegada davant el Cuatro Vientos, amb una victòria balsàmica a una pista difícil com la de Palafrugell. El 3-8 reflexa la superioritat blaugrana davant un rival que va disputar la Final Four de l'any passat. Els blaugranes es diparen en el capdavant de la classificació ja, amb divuit punts.

Excel·lent empat del Montbui a la pista del Girona, d'Ivan Tibau. Els de Santa Margarida continuen la seva ratxa de partits puntuant i estan imparables, camí de la Final Four. Els gironins sembla que han afluixat, després d'una arrencada fulgurant de campionat, però continuen en els llocs capdavanters.

Per tancar la jornada, impressionant victòria del CE Noia Freixenet a la pista del seu etern rival, el CP Vilafranca. El derbi de l'Alt Penedès s'ha acabat amb un 1-7 incontestable que demostra el potencial del Noia. El Vilafranca és un equip difícil de batre, especialment a casa seva. I el Noia ha demostrat que no té límit la seva ambició en aquesta temporada.

En el darrer partit, el CP Sant Celoni A Laboratoris Feltor ha guanyat ajustadament a l'UE Horta, per 4-3. El resultat col·loca els locals en una zona mitja alta de la classificació i enfonsa els visitants a lluitar per la zona de descens.

Lliga B

dilluns 14
1   CT Barcino - CH Ripollet A   2
dijous 17
4   G.E.i E.G. - Sant Celoni B Lab. Feltor   1
divendres 18
6   CP Vilanova - CP Malgrat   6
 1   CH Ripollet B - CH Valldoreix   7
5   CP Cubelles - CE La Salle Bonanova   1
Descansen: UE La Garriga i HC Esplugues

A la lliga B, el Barcino va deixar escapar la imbatibilitat, a la seva pista, amb una derrota molt ajustada davant el CH Ripollet A. Els dos conjunts són equips veterans i que saben com es juga aquesta lliga. I els dos es van comportar com a tals. Quan semblava que el partit acabaria en empat a un gol i es repartirien els punts, el CH Ripollet A va demostrar que vol pujar de categoria, novament, i va marcar el gol de la victòria.

El G.E.i E.G. ha demostrat ser millor equip que eñ CP Sant Celoni B, guanyant per 4-1 al seu fèu. Els gironins són un equip fort a casa seva i no han deixat passar l'ocasió de sumar tres punts que els van molt bé.

En la jornada de divendres, el partit estelar d'aquesta setmana, la visita del CP Malgrat a Les Casernes. El partit suposava una bna prova de toc per a dos equips amb serioses aspiracions d'ascens. L'empat a sis demostra la igualtat entre els dos conjunts i el nivell que hi ha a la lliga B de veterans. Aquest resultat beneficia lleugerament el conjunt visitant, que es manté per sobre del seu rival a la classificació, però aquests dos punts que ha deixat escapar el Malgrat demostren que l'ascens no li serà tant fàcil.

El CH Valldoreix també ha demostrat la seva superioritat a la pista del CH Ripollet B. Entre els dos equips hi ha molta diferència i això ho reflexa el marcador, 1-7. El partit entre el CP Cubelles i el CE La Salle Bonanova s'ha disputat el 25 de gener, amb victòria local per 5-1. El CP Cubelles ha demostrat ser més equip que el CE La Salle Bonanova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada