dijous, 3 de gener del 2013

La classificació de la lliga B de veterans


La lliga B de veterans també té molta emoció i competitivitat, enguany. Sembla que el CP Malgrat va llençat a l'ascens directe. No només ha sumat tots els partits com a victòries, sinó que porta marcats 58 gols! Tot i això, n'ha encaixat 20. El CT Barcino també està donant la talla aquesta temporada, amb quatre partits guanyats, un d'ells per un problema amb les fitxes del CP Vilanova. La Federació els ha donat els punts, després de que, a la pista, el resultat fos de 0-3 pels del Garraf. Ells són els dos únics equips que han sumat tots els punts, fins ara.


Darrera, el CP Cubelles i el CH Valldoreix, amb 10 punts, han empatat i han perdut un partit cadascú. Però, els dos equips també estan fent bon joc i aspiren a l'ascens. Després els segueixen el CH Ripollet A, que va baixar de categoria i vol tornar a pujar, l'UE La Garriga, sempre difícil, i el CP Vilanova, amb opcions fins el final. El G.E.i E.G. i l'HC Esplugues no estan al nivell de la temporada passada, sembla. Tanquen la classificació els tres equips més fluixos: CH Ripollet B, CE La Salle Bonanova i CP Sant Celoni B.

Per tant, la lliga B de veterans serà molt disputada i caldrà estar atent fins el final per veure quins equips assoleixen les dues places d'ascens i la de promoció. No obstant, tenint en compte que ni el CH Valldoreix ni el CT Barcino volen pujar, els equips que, segurament, es disputaran aquestes posicions seran el CP Malgrat, el CP Cubelles, el CH Ripollet A i el CP Vilanova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada