dijous, 24 de gener del 2013

Perdent com sempre, jugant com mai!

CE Noia Freixenet 5 - Vallès Calafell CP 3

Si la setmana passada titulàvem la crònica Jugant com mai, perdent com sempre! aquest cop podem dir el mateix, però, per variar, ho direm diferent: Perdent com sempre, jugant com mai! Sí senyor, s'ha tornat a repetir la història, una altra setmana. En un dels millors partits que hem disputat en aquest campionat, hem perdut per 5-3 a una pista molt complicada com és la de l'Ateneu Agrícola de Noia.

És cert que en les files del Noia no hi havia el seu millor jugador, en Guillem Cabestany, però, a les nostres, el nostre màxim golejador estava a la graderia filmant. Cal dir que, en demostració d'un excel·lent companyerisme, els dos jugadors que han descansat (Javi Luna i Eugeni Collado) han viatjat amb l'equip per a fer pinya i mirar d'aconseguir la primera victòria. No ha pogut ser!

Avui, mentre ens canviàvem, algú del CE Noia ens ha deixat uns altaveus on hi hem endollat l'iphone del Rion per a poder tenir música i mentalitzar-nos pel partit. Un detall que hem agraït molt, ja que no és habitual poder fer això. Llàstima que el Pavelló de l'Ateneu estigui ja una mica atrotinat!

El partit ha començat amb els minuts de tempteig habituals. Un Vallès Calafell CP molt ben plantat a la pista, en defensa zonal, posava molt difícil al Noia arribar a porta. I una nit excepcional del porter visitant, el David Tutusaus, que ho parava tot, permetia als calafellencs estar dins el partit i jugar amb tranquil·litat.

Sobre el minut quinze de joc el Vallès Calafell CP, en una excel·lent combinació al contracop, entre Epi i Rion, acabava en gol de l'Epi, que obria el marcador, 0-1. El Vallès Calafell CP rebia el premi a un excel·lent primera part de joc col·lectiu, especialment en defensa. A la porteria del CE Noia Freixenet, en Joan Papiol, el "Papi", tenia força feina a aturar les ocasions dels visitants.

Però, tal i com va passar la setmana passada, en el darrer minut de la primera part, hem tornat a encaxar un gol, aquest cop de penal. Un jugador del CE Noia ha picat la bola a l'àrea i Frederic Sevé ha aturat la bola amb el peu. L'àrbitre assenyalava el punt de penal i Jordi Carda transformava de xut inapel·lable per l'escaire. Amb l'1-1 s'arribava al descans. Resultat injust pel Vallès Calafell CP vist el joc que s'havia demostrat a la pista.

A la segona part, els equips s'han anat carregant de faltes. Els primers en arribar a les deu faltes han estat els visitants, cosa que ha propiciat una falta directa a favor del CE Noia Freixenet. El davanter del Noia, Marc Rodrigo, ha marcat la falta directa, amb Josep Maria Hernàndez sota els pals. El 2-1 no feia justícia. Amb aquest marcador, Epi ha disposat d'una falta directa per empatar el partit, però no l'ha transformat.

Cinc minuts més tard, en una errada al mig del camp de Ramon Ferré, el CE Noia rematava un contracop amb el 3-1. El partit semblava decidit, però encara quedaven uns deu minuts (el cronòmetre, incomprensiblement, era manual). Els pals, en dues ocasions, impedien un millor resultat pels visitants.

El Vallès Calafell CP no s'ha enfonsat i seguia buscant el gol. En un contracop, tres jugadors del Vallès Calafell CP han pujat a rematar i, deixant la defensa un xic descuidada, han permès un nou contracop del Noia que suposava el 4-1, a manca de cinc minuts. El Vallès Calafell CP ha demanat temps mort i ha canviat la defensa per mirar de buscar més pressió sobre el rival.

En aquests minuts ha arribat el 4-2, gol marcat per "Canyi", en una rematada dins l'àrea després d'un rebuig del porter local. Aquest era el seu primer gol en el campionat. El Noia, però, poc més tard, marcava el 5-2, amb un Calafell volcat a l'atac. I, finalment, Perín, amb un xic de fortuna, marcava el 5-3 definitiu. Un final esbojarrat per un partit molt seriós i ben plantejat pels dos equips, on ha guanyat qui ha tingut més encert en atac i més paciència.

Un cop més, el "Papi" ha reconegut que tenim equip suficient per mantenir-nos i que no s'entén que estiguem on som, cuers amb un sol punt. El "capi" no ha pogut marcar al "papi" que, avui, li ha guanyat la partida. Veurem què passa a la tornada?