dissabte, 26 de gener del 2013

Resultats de la jornada 9

Jornada 9 - 27 de gener


dimarts 22
6   FC Barcelona Girona CH   4
 dimecres 23
5   CE Noia Freixenet - Vallès Calafell CP   3
dijous 24
4   CP Congrés CF Cuatro Vientos   4
3   Cerdanyola CH - CP Vilafranca   2
divendres 25
3   HC Montbui - CP Sant Celoni A Lab. Felto  3
8   Mollet HC - CH Palafrugell   9
Descansa: UE Horta


Començava la jornada un dia bans del previst, en el Palau Blaugrana, enfrontant-se el Barça i el Girona. El resultat va ser de 6-4 pels blaugranes que continuen sumant punts i jornades en el liderat de la competició. Els gironins ho van intentar i van estar a prop, però els blaugranes imposarien la seva llei, novament.

Tot i el bon joc calafellenc, el Noia es va imposar en el partit a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, per un ajustat 5-3. La baixa de Cabestany i de Javi Luna equilibrava el partit i donava opcions als visitants d'endur-se alguna cosa positiva de la capital del cava. Finalment, un cop més, no va ser possible i el Vallès Calafell CP acaba un altre partit amb la sensació de que la primera victòria està al caure, si es manté el nivell de joc.

El dijous es disputava un partit interessant per definir posicions a la part baixa de la taula. El CP Vilafranca visitava la pista del Cerdanyola CH de Paüls, Joan Carles i Bel. El conjunt local va aconseguir amarrar els tres punts en un partit molt igualat, on el CP Vilafranca va disposar de dos penals per a decantar el resultat de part seva i no ho va aconseguir. Aquest resultat de 3-2 deixa la cua més apretada que mai.

Per tancar la jornada, una sorprenent victòria del CH Palafrugell a la pista del Mollet B. L'equip del Vallès va encaixar una nova derrota, aquest cop amb un equip que ocupa posicions intermèdies de la classificació. El resultat de 8-9 demostra el joc efectiu i d'atac que es va veure a la pista.

En aquesta jornada, hi han hagut dos partits que no s'han disputat. El CP Congrés va empatar a casa, amb el CF Cuatro Vientos, en un partit jugat el dia 7 de febrer del 2013. El marcador va ser molt ajustat durant el partit, amb diferents alternatives i avantatges d'un i altre equip. El joc va ser trepidant i molt equilibrat durant tot el match.

El partit entre l'HC Montbui i el CP Sant Celoni es va disputar el 8 de febrer del 2013, amb un empat a tres gols, en un partit molt disputat i igualat. Els dos equips van donar per bo l'empat, ja que els permetia escalar posicions a la classificació.

Lliga B

dilluns 21
7   CP Malgrat - CP Cubelles   4
dimarts 22
4   CH Valldoreix - CT Barcino   3
dimecres 23
5   UE La Garriga - CH Ripollet B   1
divendres 25
3   HC Esplugues - G.E.i E.G.   2
2   CH Ripollet A - CP Vilanov  2
Descansen: Sant Celoni B Lab. Feltor i CE La Salle Bonanova

A la jornada 9 de la lliga B de veterans teníem alguns partits d'interès pels llocs capdavanters. El primer d'ells era el partit entre el CP Malgrat i el CP Cubelles, que acabava amb victòria local per 7-4. Els locals no van donar opcions als cubellencs, conscients que es jugaven bona part de les possibilitats d'ascens en aquest partit. L'altre enfrontament important era el partit entre el CH Valldoreix i el CT Barcino, amb victòria local per 4-3. L'any passat, aquest partit no es va poder disputar. Aquest any no ha passat el mateix i els de Sant Cugat s'han alçat amb una ajustada victòria.

La UE La Garriga no va tenir problemes per a superar el CH Ripollet B, per un còmode marcador de 5-1. Els garriguencs són un bon equip i van demostar ser superiors, en tot moment, al seu rival. L'HC Esplugues guanyava al G.E.i E.G. en un partit molt igualat, on van ser decisius els porters locals per donar la victòria per 3-2 al conjunt de l'Esplugues.

El divendres 9 de març es va disputar el partit ajornat entre el CH Ripollet A i el CP Vilanova. L'empat a dos gols demostra la igualtat que hi va haver damunt la pista. Sembla que l'àrbitre no va tenir una actuació massa favorable als interessos vilanovins i va escombrar cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada