diumenge, 20 de gener del 2013

Jornada 9 - 27 de gener

Jornada 9 - 27 de gener

dimecres 23
FC Barcelona Girona CH
 CE Noia Freixenet - Vallès Calafell CP
dijous 24
 CP Congrés CF Cuatro Vientos
Cerdanyola CH - CP Vilafranca
divendres 25
HC Montbui - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
Mollet HC - CH Palafrugell
Descansa: UE Horta


Comença la jornada 9 de la lliga A de veterans amb un partit entre el FC Barcelona i el Girona CH, de clar color blaugrana. Els gironins, amb Ivan Tibau com a reforç de luxe, intentaran aconseguir el què sembla impossible aquest temporada, treure quelcom positiu del Palau. Els blaugranes surten com a clars favorits.

El Vallès Calafell CP visitarà una de les pistes més emblemàtiques de l'hoquei català, l'Ateneu Agrícola Noia. Els locals són un dels equips forts d'enguany, amb Guillem Cabestany, l'entrenador del CE Vendrell a l'OK Lliga, com a jugador estrella de l'equip. Els calafellencs es retrobaran amb un vell conegut que defensa els pals del Noia, el Joan Papiol, el "Papi". Serà un partit emotiu i interessant de veure.

El CP Congrés rep el Cuatro Vientos en un duel força equilibrat. Els dos equips són forts i potents. La pista del Congrés és una de les més complicades de jugar, això li dóna un lleuger avantatge a l'equip local. D'altra banda, el CP Vilafranca visita la pista del Cerdanyola CH, en un partit entre dos equips que juguen de manera molt semblant, al més pur estil lliga de veterans. S'espera un partit molt defensiu on pot passar de tot.

El divendres, l'HC Montbui rep el Sant Celoni A, en un partit important pels locals. Els dos equips voldran seguir sumant per mantenir-se a les posicions intermitges de la classificació. Per acabar, el Palafrugell visitarà la complicada pista del Mollet HC. En principi, l'equip local surt com a favorit, però els visitants no sortiran a la pista de forma inofensiva. L'UE Horta descansa en aquesta jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada