dissabte, 8 de desembre del 2012

Primer títol de la temporada


Aquest matí s'ha celebrat el II Torneig de Nadal que organitzen els veterans del CP Cubelles. Els equips participants eren els equips d'Els Monjos, un combinat local amb jugadors de catalana, els veterans del CP Cubelles i el Vallès Calafell CP. Cal dir que ha estat un torneig bonic de jugar i que, any rera any, intenta fer-se més gran. Felicitats als veterans del CP Cubelles per la jornada que ens han convidat a passar, plena de sorpreses i amistat.

L'equip del Baix Penedès s'ha endut la victòria, renovant el títol aconseguit l'any passat. És el primer títol d'aquesta temporada i el segon torneig que disputem, juntament amb l'EVRICUP d'Holanda.

Com es veu a la fotografia final, els equips van tenir el detall de mostrar la samarreta del Jordi Agulló, de dotze anys, que jugava a l'aleví del CE Noia Freixenet i que va morir sobtadament. Amb aquest gest tant bonic, els veterans es van voler unir a les mostres de condol per la seva pèrdua.


A la primera semifinal, s'enfrontaven els dos equips de Cubelles. El partit ha estat força interessant i igualat. Fins els darrers minuts hi ha hagut emoció. El resultat final, 6-5 pels veterans, ho diu tot. L'experiència i el rodatge dels més grans s'ha imposat a la joventut i la falta de partits de l'altre conjunt local.

A la segona semifinal, el Vallès Calafell CP ha guanyat per 11-3 l'equip d'Els Monjos. La diferència entre els dos equips ha estat gran, degut a que els calafellencs disputen la lliga A i estan molt més rodats que els de l'Alt Penedès. Els gols han estat fets per Frederic Sevé (3), Ramon Ferré (3), "Canyi" (2), Rion (2) i Tutus (2). A la porteria, un encertat Josep Maria Hernàndez. Aquí podeu veure part del partit.


Els Monjos també ha perdut en el partit pel tercer i quart lloc, davant el combinat local, per 9-0. I, per tant, ha quedat en quarta posició. El seu capità ha recollit el trofeig de mans del president del Club Patí Cubelles.


El capità del combinat local ha rebut el trofeig del tercer lloc i la medalla oportuna.


L'esperada final, repetició de la de l'any passat, ha estat entre els veterans del CP Cubelles i el Vallès Calafell CP. Els visitants han jugat minvats d'efectius, només un canvi en tot el torneig, però han sabut jugar amb ofici i veterania el partit davant l'equip de casa. El Cubelles, però, ha plantat cara i ha tingut les seves opcions. El resultat final de 4-2 demostra la igualtat que hi ha hagut en el partit i en el marcador. El capità del CP Cubelles, Toni Porta, ha recollit el trofeig de subcampió del torneig.


El Vallès Calafell ha començat molt bé el partit, amb dos gols de Frederic Sevé, 2-0, de forts xuts. El CP Cubelles ha fet el 2-1, amb aquest marcador ha finalitzat la primera part. El capità, Joan Tutusaus, ha pogut fer el tercer gol que donava avantatge més àmplia en el marcador, però el CP Cubelles, a sis minuts per acabar, ha fet el 3-2 que posava emoció en el partit. En una bona jugada, novament, Joan Tutusaus ha fet el quart gol pel Vallès Calafell que sentenciava el partit. Ell mateix ha estat l'encarregat d'aixecar la copa de campió del torneig! Aquí podeu veure part del partit.


El torneig de Cubelles és molt familiar i les dones i els nens dels jugadors del Vallès Calafell CP han fet pinya i s'han endut el trofeig per haver-nos d'aguantar!


El moment estelar del torneig ha estat l'actuació, a la mitja part de la final, de les cheerleaders del Cubelles. Un autèntic espectacle per amenitzar la final!


Però el més recordat serà el dinar de germanor que hi ha hagut tot seguit al restaurant La Font, de Cubelles. Els equips han gaudit d'allò més amb l'escudella i la carn a la brasa que han servit a taula! Després del partit amb el Barça, us oferirem un ampli resum del torneig en aquest blog. Abans, volem agraïr els veterans del CP Cubelles per haver-nos convidat, novament, al seu torneig. Teníem ganes de tornar-nos a trobar i fer-la petar. Segur que ens tornarem a veure molt aviat, gràcies!

3 comentaris:

  1. Enohabona aixo us donará motivació per afrontar mes forts la lliga A......

    ResponElimina
  2. Un plaer compartir pista amb els amics del C.P. Calafell, C.P. Monjos i la joventud de l'equip del Cubelles. Intentem que cada Torneig sigui millor i ens ho passem en gran. FELICITATS A TOTS !!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies companys! Segur que ens donarà motivació i que podrem participar en properes edicions millorades, encara més, si cap.

    Felicitats!

    ResponElimina