dimarts, 4 de desembre del 2012

El primer punt!

Vallès Calafell CP 5 - UE Horta 5

Per fi hem aconseguit el primer punt a la lliga A, ha estat aquesta nit davant un rival directe per les zones de descens, l'UE Horta. L'equip barceloní ha vingut amb els jugadors justos per disputar el partit i els calafellencs teníem ganes d'aconseguir la primera victòria. L'escenari era ideal per aconseguir els tres punts, però, un cop més, la veterania de l'Horta ho ha impedit. Empat, per tant, en el marcador, a cinc gols, que té un sabor agredolç pels locals.

El partit ha causat expectació i, fins i tot, hi havia algú que filmava...

L'escalfament ha estat llarg, ja que els jugadors de l'UE Horta han trigat en arribar i sortir a la pista.

Els jugadors del Vallès Calafell CP escalfaven sols a la pista, mentre l'àrbitre omplia les actes i els jugadors de l'Horta es canviaven al vestidor.

Amb un xic d'ansietat, els jugadors locals es conjuraven per aconseguir els primers tres punts.

L'àrbitre de la nit, el senyor López-Vega, amb un arbitratge permisiu, ha afavorit lleugerament l'equip local en alguna jugada puntual, però sense massa feina a la primera part.

L'Epi semblava recordar-li la situació a la classificació i la necesssitat de puntuar avui, un bon arbitratge era clau per aconseguir l'objectiu (és broma!).

El partit ha arrencat molt bé pels interessos locals, Epi marcava en el primer minut i el Vallès Calafell CP es posava pel davant, 1-0.

L'UE Horta defensava en quadre i els locals a l'home, per intentar cansar l'equip visitant, que venia sense canvis.

L'equip local imposava un bon ritme de joc i una defensa asfixiant al contrari, aconseguint Epi, novament, un nou gol pel Vallès Calafell, 2-0, al minut sis de la primera part.

Semblava que el partit seria de clar color local, però llavors ha arribat una certa relaxació en el ritme del partit que ha sabut aprofitar molt bé l'Horta.

Al minut dotze, l'UE Horta aconseguia el 2-1. Començava la roda de canvis a l'equip local.

I, poc després, al minut catorze, aconseguia donar la volta al marcador, assolint, primer, l'empat a dos i, després, el 2-3.

Un cop més, en poc menys de cinc minuts, l'equip local tirava pel terra la feina feta i obligava a demanar un temps mort.

Finalment, en una jugada de cert desordre defensiu visitant, Rion aconseguia el gol de l'empat a tres.

Amb aquest resultat d'empat a tres s'arribava al descans. Els jugadors del Vallès Calafell CP es veien superiors i amb possibilitats d'aconseguir la victòria.

Així començava la segona meitat, amb un gol de Javi Luna, al minut sis, rebutjant una pilota a passada de Joan Tutusaus, el "capi", que ha tingut una bona actuació.

L'UE Horta, però, no ha baixat els braços i ha aconseguit l'empat, al minut tretze, 4-4, amb una mica de fortuna.

Novament, amb un cop de sort, l'equip visitant s'avançava en el marcador, 4-5, al minut divuit de la segona meitat.

Quedaven set minuts i una nova derrota planejava pel pavelló Joan Ortoll. Però, l'àrbitre López-Vega ha expulsat amb blava directa un jugador de l'Horta.

La falta directa ha estat transformada de manera magistral per Javi Luna, tot i que al principi de la jugada gairebé se li escapa la bola, aconseguint el 5-5, al minut vint.

Quedaven cinc minuts d'infart. Els dos equips han tingut oportunitats d'aconseguir el gol de la victòria, però cap d'ells ho ha aconseguit.

En els últims minuts, el joc s'ha endurit força. Els dos equips han sumat més faltes que en tota la resta del partit, però cap d'ells ha arribat a les deu faltes i no hi ha hagut possibilitat de falta directa.

Els porters locasl han tingut una bona actuació, però no han destacat com en altres partits.

El millor jugador, avui, ha estat Epi per la seva efectivitat a l'inici del partit que donava confiança als homes del Calafell.

Al final del partit, 5-5 i un puntet al sarró. El primer punt que aconseguim a la màxima categoria de la lliga catalana de veterans. La propera serà una victòria! ...ve el Barça!