dissabte, 15 de desembre del 2012

Semifinal amb clar color verd


CP Monjos 3 - Vallès Calafell 11

La segona semifinal del II Torneig de Nadal de Cubelles va enfrontar els equips del CP Monjos i el Vallès Calafell CP, amb victòria àmplia pels del Baix Penedès, per 3-11, que, en tot moment, van demostrar ser molt superiors. En l'equip dels Monjos hi juga l'excalafellenc "Antoñito" Carrasco, vell conegut de l'afició i dels veterans. Va ser una satisfacció retrobar-nos amb ell, novament, a la pista. També hi havia, sorprenentment, Josep Maria Palau, un dels porters que entrena amb nosaltres els dilluns i que defensaria la porteria dels Monjos, a la primera meitat.


Els jugadors del Vallès Calafell CP estaven d'estrena, les samarretes verdes d'entrenament, encara sense tenir els números a l'esquena, ens van servir per anar tots de verd i ser més fàcilment identificables. Els verds lluïen amb orgull les noves samarretes que els permeten tenir ja quatre equipacions diferents per jugar torneigs de tota mena!


El Borja Ferrer, jugador del CP Calafell a l'OK lliga, va ser l'àrbitre dels primers dos partits. És curiós veure en un àrbitre lluir l'escut al pit del xandall en un partit on un dels equips també el porta. És a dir, clarament, aquest va ser el motiu de la victòria del Vallès Calafell CP. L'àrbitre portava els nostres colors... tot i així, les faltes d'equip van passar, de forma sospitosa, de 3 a 10 en un no res i de 10 a 15 en un instant!


L'equip inicial que formava el Vallès Calafell era amb Josep Maria Hernàndez, a la porteria, Frederic Sevé, Jordi "Canyi" Cañellas, Joan "Tutus" i Ramon Ferré. Josep Rion era l'home que, inicialment, restava a la banqueta per possibles relleus.


No era habitual tenir tants pocs canvis en un partit, i se n'havien de disputar dos! Per tant, els veterans del Vallès Calafell CP van haver de dosificar-se. Tot i això, van sortir amb una defensa individual en els dos partits, de prova per propers enfrontaments a la lliga A.


Ben aviat van adquirir avantatge en el marcador. Els gols de "Tutus", "Canyi", Rion i Frede posaven un clar avantatge, al descans, pels calafellencs. El 1-6 demostrava la superioritat verda, en el primer temps.


Aquesta és la jugada del sisè gol, entre Josep Rion i Frederic Sevé, qui culmina, finalment, de forma magistral, el contracop.


Un millor ritme i compenetració dels verds, donaven un clar avantatge en el descans de la semifinal. En la segona meitat, el CP Monjos va fer un relleu a la porteria.


En la segona meitat, marcaria un hat trick, gairebé, de forma consecutiva, en Ramon Ferré. "Antoñito" Carrasco marcaria pels Monjos, en un bon xut des de fora de l'àrea.


Completarien la golejada la resta de jugadors del Vallès Calafell. Frederic Sevé i Ramon Ferré, amb tres gols, "Canyi", "Tutus" i Rion, amb dos gols cadascú. El tercer gol dels Monjos arribaria després d'una falta directa, a quinze segons del final.


Bon partit el que van disputar l'equip vermell, el CP Monjos, amb jugadors poc acostumats a disputar partits i a jugar competicions. En tot moment, van plantar cara i van jugar de forma neta i amb Fairplay.


Al final, el Vallès Calafell, amb el 3-11 final, aconseguia el pas a la gran Final del Torneig, davant els veterans del CP Cubelles que havia derrotat l'equip de catalana, també de Cubelles. Així, doncs, es repetia la final de l'edició anterior (en format triangular).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada