dimarts, 4 de desembre del 2012

Classificació de la jornada 5

 

Hem decidit esperar al partit entre el Vallès Calafell CP i l'UE Horta per oferir-vos la classificació actualitzada de la jornada 5 del campionat de veterans. Aquest partit corresponia a la cuarta jornada de la lliga A i volíem que sortís reflexat el resultat d'empat a cinc gols i el nostre primer puntet a la lliga A de veterans.


La classificació l'encapçala el Barça, en solitari, amb dotze punts. El segon és el Noia Freixenet. Ambdós equips tenen el seu partit ajornat, el que els havia d'enfrontar al Palau Blaugrana en la tercera jornada. En tercer lloc hi han tres equips empatats a punts, amb set, CP Vilafranca, CP Sant Celoni A i CF Cuatro Vientos. Els tres equips han disputat diferent nombre de partits.

Darrera d'ells comença un grupet de quatre equips amb sis punts. El Palafrugell és un dels equips que ha guanyat tots els seus partits, però només n'ha disputat dos. El Mollet HC no acostuma a estar tant avall en la classificació, el motiu és que ha disputat els seus partits amb els dos equips capdavanters del campionat i ha perdut en els dos enfrontaments. L'HC Montbui i el Girona CH són els altres dos conjunts d'aquest grup.

L'UE Horta té cinc punts, després dels dos empats assolits fins ara. El CP Congrés i el Cerdanyola CH tenen tres punts, havent sumat només una victòria. I tanca la classificació el Vallès Calafell CP, amb un punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada