dilluns, 10 de desembre del 2012

Ens visita el totpoderós Barça!

VS

Vallès Calafell CP - FC Barcelona

El partit més esperat per tots els aficionats dels veterans del Vallès Calafell CP ha arribat! El Barça ens visita aquesta nit, amb l'equip de gala (Cairo, Tino, germans Torner, germans Segarra,...), al nostre pavelló. Un excel·lent partit per gaudir com a aficionat i veure jugadors que ja no estan en actiu i que ho han estat tot en el món de l'hoquei i, alguns d'ells, ho continuen sent. 

És un plaer per nosaltres compartir pista amb aquests jugadors que han fet història en les seves respectives seleccions nacionals i en el Barça, però intentarem plantar cara i fer un bon paper, deixant l'honor del CP Calafell el més alt possible. El Barça ha guanyat tots els partits de la competició disputats fins ara, el darrer davant el Vilafranca. Si voleu veure un bon partit d'hoquei, veniu aquesta nit al Pavelló Joan Ortoll, us hi esperem!


La temporada passada, en el I Torneig de veterans 24 hores de Malgrat, ja vam jugar contra el FC Barcelona i no vam fer un mal paper, quedant 4-2, perdent de forma digna i honrosa. Aquí podeu veure els vídeos d'aquell partit i treure algunes conclusions per avui. De totes maneres, el més important serà gaudir de l'oportunitat de poder jugar amb un equip de tant alt nivell i amb tants bons jugadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada