diumenge, 9 de desembre del 2012

Jornada 6 - 16 de desembre

Jornada 6 - 16 de desembre

dilluns 10.
CF Cuatro Vientos - HC Montbui
Vallès Calafell CP - FC Barcelona
dimarts 11.
 CH Palafrugell - UE Horta
dimecres 12.
Girona CH - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
dijous 13.
 Cerdanyola CH - CP Congrés
divendres 14.
CP Vilafranca - Mollet HC
Descansa: CE Noia Freixenet


La sisena jornada de la LCV-A comença amb l'esperada visita del Barça a la pista del Vallès Calafell CP, un partit on els aficionats locals podran gaudir de tornar a veure els jugadors del Barça que van ser internacionals, campions d'europa i de lliga en un munt d'ocasions, millors jugadors mundials,... Sense cap dubte, el millor partit possible de veure al Pavelló Joan Ortoll aquesta temporada. Esperem que sigui del vostre interès i vingueu a veure hoquei del bo!

També el dilluns, el Montbui visita la complicada pista del CF Cuatro Vientos, un altre equip que l'any passat va disputar la Final a quatre de la lliga A. Els locals són els favorits, però la joventut i rauxa del Montbui pot complicar el partit als de Blanes.

L'UE Horta visita la difícil pista del CH Palafrugell. L'equip local és el favorit, ja que suma tots els seus partits per victòries, igual que el Barça.

El Girona CH rep el CP Sant Celoni A, en un partit que té clar color local. Però el Sant Celoni és un equip que planta cara a tothom i lluita com el que més. Sense cap dubte, els dos equips voldran endur-se la victòria i sumar els tres punts.

El dijous, el Cerdanyola CH rep el potent CP Congrés. En principi, els visitants surten com a favorits, però els locals voldran fer valer la seva major experiència i el factor pista.

Finalment, el CP Vilafranca rep el Mollet HC al pavelló vilafranquí. En un duel molt igualat, els de Mollet resulten favorits, a priori. Però el Vilafranca, a casa sobretot, és un equip complicat de batre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada