divendres, 14 de desembre del 2012

Tothom content


El partit va permetre que la nostra "animadora favorita", la Rosario, marxés amb un premi desitjat des de fa temps, una foto amb Gaby Cairo. Tot i que ella és d'orígen uruguaià, la Rosario ha viatjat molt i va estar temps a l'Argentina. Per això li encanta fer-se fotos amb els jugadors argentins i més si són guapos i atractius!


El partit ha tingut força repercusió a les xarxes socials, al Facebook dels veterans del Barça hi apareixia la foto del partit i un breu comentari destacant el bon ambient, l'esportivitat i el bon humor que es respira a Calafell. També ens alegrem que els jugadors blaugranes s'ho hagin passat bé en la seva visita a la nostra localitat. Esperem poder repetir l'any vinent i que puguin tornar!


En Tino, durant el trajecte de tornada a Barcelona, ja twittejava la victòria blaugrana a la pista i la verd-i-blanca a la taula. Cadascú és bo en el seu camp i en el seu terreny!


Gaby Cairo també escrivia això en el twitter dels veterans del FCB. Ens alegrem que pensi que ha valgut la pena passar aquesta estona agradable entre nosaltres. També compartim la seva opinió!


En Josep Portillo va fer mèrits per ser l'MVP de la jornada. Va gravar el partit, recent sortit d'una lesió, ens va atendre molt bé al seu local i es va desmarcar amb un acudit, sumant-se a la festa!


I també es va haver de repetir la foto, a la mitja part, per que el blogmaster del Calafell no podia fer la seva entrada com l'ocasió ho requeria. Gràcies a tots per la comprensió! I que ningú dubtés un sol moment de la importància d'aquesta foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada