dimarts, 13 de març del 2012

No ha pogut ser!


No ha pogut ser! Aquesta és la sensació que ens queda després de perdre davant del CH Valldoreix, per 3-5. La veritat és que ha estat un partit d'alt nivell i molt intens. Els dos equips mai han donat per perdut l'encontre i s'ha vist un joc de molts quilats. El Valldoreix s'ha imposat per la seva major experiència a la categoria i també pel seu perillós contracop. El millor jugador del partit ha estat Àlvar Barba, del Valldoreix, que, tot i estar marcat fermament, ha aconseguit quatre dels cinc gols dels visitants.

Pel Vallès Calafell CP han jugat David Tutusaus (porter), "Canyi", Ramon Ferré, Javi Luna, "Epi" (cinc inicial), "Cachi", Josep Rion, Joan "Tutus" i Eugeni Collado.

Pel CH Valldoreix han jugat Oriol Villoro (porter), Martí Guillén, Josep Maria Bort, Josep Vigueras, Bernat Villoro i Àlvar Barba.


El partit ha començat amb un bon ritme per part de l'equip local, el Vallès Calafell CP, que movia la bola amb rapidesa i pressionava els jugadors del Valldoreix. Però, en un contracop de Barba, el CH Valldoreix feia el 0-1. Les coses semblaven començar malament pels locals.


No obstant, el Vallès Calafell CP ha sabut remuntar i en dos xuts forts i col·locats, Javi Luna aconseguia posar pel davant en el marcador els locals, 2-1. El Calafell estava jugant millor i controlava el perillós contracop dels de Sant Cugat.


Abans d'arribar al descans, en dos contracops més, el Valldoreix feia el 2-2 i el 2-3. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part. Era un partit molt vibrant i jugat de tu a tu.El Vallès Calafell CP tenia 7 faltes, per només una els visitants.


A la segona part, el Vallès Calafell CP ha seguit apretant i Joan Tutusaus, el nostre capità, ha aconseguit rematar, desviant una passada a l'àrea, el gol de l'empat. 3-3 i quedaven 17 minuts per disputar de la segona part, tot un món!


El Valloreix, però, es mostrava molt perillós al contracop, de nou, aconseguint en un d'ells el gol que desequilibrava el marcador. El 3-4 l'ha fet Barba en un contracop excel·lentment culminat. Ell solet ha fet 4 dels 5 gols del Valldoreix.


Al final del partit, el Calafell s'ho ha jugat el tot pel tot i, a manca de dos minuts, amb l'equip local completament volcat, un jugador del Valldoreix s'ha endut la pilota amb els peus i ha culminat un ràpid contracop, de nou, per sentenciar el partit.


El 3-5 dóna moltes opcions per pujar de categoria al Valldoreix i deixa el Calafell amb un grup d'equips apretats en punts per disputar-se la tercera plaça. L'àrbitre del partit, senyor Torné, ha perdut molta estona parlant amb els jugadors i trencava el ritme constantment. Cap dels dos equips ha arribat a les deu faltes. Bona imatge i bon joc dels locals que, potser, han merescut una mica més.

5 comentaris:

  1. Estuvimos a punto vetes !!! ,... a seguir luchando , cada vez lo hacemos mejor, para ser el primer año de "competición" después de tantos años ...no está mal.

    salu2 cracKs!!!

    ResponElimina
  2. El companyerisme fantastic, el Lizarran superior, pero el de la samarreta vermella que no volia sopar no te preu!!

    Moltes gracias pel gran partit i pel tercer temps.


    Oriol

    ResponElimina
  3. Pues sí Cachi! Hay que estar orgullosos de la "novatada". A seguir aprendiendo.

    Gràcies Oriol, comparteixo la teva reflexió. Aviat la crònica!

    ResponElimina
  4. Gran partit i gran sopar. Gracies companys.

    Josep Mª

    ResponElimina
  5. Jajaja Bon partit ....Bon companyerisme .....M. V.P.....el de la samarreta vermella TOT un CRACK jajaja

    ResponElimina