diumenge, 24 de març del 2024

Farem història! (Volum IX)



Seguim fent història

En aquest volum tenim dos moments històrics importants, l’ascens a l’OK Lliga i la retirada d’Emma De Bargas del patinatge actiu. També, s’explica l’estrena dels veterans a la Lliga Catalana, aconseguint l’ascens a la màxima categoria, l’adéu al Bar l’Estrella, el títol de màxim golejador de l’OK Lliga aconseguit per Marc Coy, els derbis a la màxima categoria contra el Vendrell, quatre patinadores als campionats d’Espanya de Patinatge i com es va aconseguir la salvació de categoria, en les dues temporades en què el Calafell va arrencar en l’OK Lliga.

L’ascens aconseguit pel primer equip a la màxima categoria, després de trenta anys, l’OK Lliga, va suposar un abans i un després en la història del club. Des de llavors, el Club Patí Calafell ha estat el referent esportiu més important del municipi, on hi conviuen altres esports. Però, també, el nexe d’unió de la societat calafellenca més significatiu. El pavelló Joan Ortoll es converteix en una catedral, on l’hoquei n’és la religió de Calafell.

El novè volum de la història del Club Patí Calafell només agafa tres temporades, la 2010/11, 2011/12 i la 2012/13. Cada cop més, disposem de més material per a explicar-la i les imatges són de millor qualitat gràfica i plàstica. Excel·lents professionals entren en joc. Toni Gallardo es converteix en el corresponsal oficial del club i hem reproduït totes les seves cròniques, amb la màxima fidelitat, que publicava a la web oficial del club. Sense cap dubte, suposen una bona col·lecció periodística que cal conservar.

Continuem fent història...

Ramon Ferré Menéndez i Ramon Ferré Solé


En aquest volum, podeu trobar els següents capítols:

EMMA DE BARGAS, SETENA A LACOPA AMÈRICA DE PARAGUAI

DESPRÉS DE TRENTA ANYS,ASCENS A LA MÀXIMA CATEGORIA

DE BARGAS, MERCADER, SÁNCHEZI MIRAVENT, ALS CAMPIONATS D’ESPANYA

ELS GOLS DE MARC COYCONSOLIDEN EL CALAFELL A L’OK LLIGA

ADÉU A L’ESTRELLA DE LAPLAÇA

EL BENJAMÍ A SETÈ DECATALUNYA I DEBUT DEL PRIMER EQUIP FEMENÍ

ELS VETERANS DEBUTEN A LA LLIGA CATALANA, AMB ASCENS DE CATEGORIA

EMMA DE BARGAS ES RETIRA DELPATINATGE ACTIU

S’ASSOLEIX LA SALVACIÓ EN LADARRERA JORNADA

QUINZE EQUIPS FORMEN LA BASEDEL CLUB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada