dijous, 14 de març del 2024

Arrenquem un punt al Prat

C.H. El Prat B - 5

C.P. Calafell - 5

Els veterans del Calafell esgarrapen un punt, en un partit que tenien perdut, a la pista del segon classificat de la lliga. El Prat guanyava 3-2, al descans. Els gols calafellencs els han fet Javi Martínez, de penal, i Sergi Romeu.

Al segon temps, el Calafell ha canviat a defensa en zona i això se li ha atravessat al conjunt local. No obstant, El Prat ha marcat el 4 a 2. El Calafell ha aconseguit escurçar distàncies, mitjançant Sergi Romeu. Però, en la jugada següent, l'equip local ha marcat el 5 a 3 que semblava definitiu.

Quedaven nou minuts i el Calafell ha continuat jugant sense presses. A manca de dos minuts i quaranta segons, el Calafell ha demanat temps mort. Ha entrat Javi Luna i s'ha canviat la defensa a l'home, novament. A manca de 1:40 pel final, Javi Martínez penja una bola a l'àrea i el porter la desvia a gol. El 5 a 4 ha donat ales als visitants que han seguit apretant i, a manca de 45 segons, Sergi Romeu feia el gol de l'empat, en un contracop culminat amb arrossegada a l'escaire.

El 5 a 5 suposava deixar les coses com estan a la classificació, amb empat a punts, en segon i tercera plaça del campionat, però amb El Prat amb un partit menys. Hi haurà emoció fins el final, en aquesta competició.