dimecres, 29 de gener del 2014

Sopar sense els companys del Montbui



El partit davant l'H.C. Montbui no va acabar amb el tradicional sopar, ja que els companys de Santa Margarida estan recuperant els partits ajornats, jugant-ne dos per setmana i han de deixar les seves famílies més del normal. No obstant, a Can Passanals ja ens trobarem tots junts i podrem comentar les jugades i com va la lliga d'enguany.


Per tant, no érem gaires, tot i que ens va acompanyar en el sopar el periodista Ferran Rodríguez que sempre ens segueix de molt a prop. En aquesta ocasió, va entrevistar el porter local, Josep Maria Hernàndez.


El sopar va ser el tradicional en La Gran Muralla. Ja vam avançar al Lin que ha de preparar un menú especial pel proper partit, davant el Barça. Esperem poder lligar-ho aquesta setmana!


També ha promès que vindria a veure'ns davant el F.C. Barcelona, el proper dilluns. Així que, si ve, ens haurem de fer la foto amb el nostre patrocinador i els jugadors blaugranes.


El "Capi" s'ho va passar d'allò més bé, amb el mòbil, el Facebook i els descobriments que ens permeten les noves tecnologies d'avui dia. El sopar es va allargar fins més enllà de les dues, com és habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada