dilluns, 20 de gener del 2014

Jornada 10




En una nova jornada de la LCV, el C.P. Calafell visita la pista de l'U.E. Horta, un equip que s'ha reforçat en aquesta temporada i que sembla destinat a ocupar llocs de tranquil·litat, a mitja taula, amb més solvència que la temporada anterior. El partit es jugarà demà dimarts, ja que l'U.E. Horta ha canviat el seu horari de joc. Els calafellencs voldran demostrar la milloria que han assolit enguany, aconseguint puntuar fora de casa. Per intentar-ho que no quedi!

El Sant Celoni visitarà la difícil pista del C.P. Congrés. Els dos equips tenen un ritme de joc i de competició similar en aquesta temporada. Veurem si els locals estan esperonats per la possibilitat de que el seu club desaparegui o, per contra, els visitants poden sorprendre. El Cerdanyola comença el seu Tourmalet particular enfrontant-se al Barça. Sembla que l'equip visitant surt com a clar favorit, però els vallesans ja van plantar cara en el partit de la temporada passada, anant durant molts minuts per davant en el marcador.

El Cuatro Vientos visita una de les pistes més difícils de la LCV, la de Can Passanals. L'H.C. Montbui voldrà demostrar el seu potencial per a intentar colar-se en les posicions de privilegi. El Mollet rep el Noia en un duel que fa olor de Final Four. Però els dos equips ho tindran complicat per a ocupar una de les places que dóna accés a aquesta final a quatre.

Finalment, el Vilafranca té una bona oportunitat per a sumar els tres punts i intentar sortir del pou de la classificació, visitant la complicada pista del C.H. Ripollet "A". Els locals són un dels rivals directes per ocupar les posicions de descens, si no canvien les coses en el que resta de campionat. Per tant, els vilafranquins voldran que no s'escapin i puguin continuar amb opcions d'aconseguir la salvació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada