dimecres, 15 de gener del 2014

Jugarà Borregan?

Foto: Web F.C. Barcelona

Tot sembla apuntar que Beto Borregan, el darrer jugador en penjar la samarreta en el Palau Blaugrana, del Barça d'hoquei, serà el proper reforç del Cerdanyola C.H. per a la present temporada. Demà, el C.P. Calafell pot ser el primer en veure la participació i el debut de l'excapità blaugrana i internacional amb la selecció, Beto Borregan. El Cerdanyola C.H. és el seu club d'orígen i, per tant, pot tornar a vestir la seva samarreta.

Ell mateix, el passat dijous, mentre es disputava el partit entre el Cerdanyola C.H. i l'U.E. Horta, s'encarregava d'anunciar-ho per Twitter. Amb una piulada breu resumia la seva situació: @albertoborregan: Días claves en mi posible fichaje por el @okvetcerdanyola... Las negociaciones avanzan ya que equipos de #oklliga no me quieren #21.

Per tant, la pregunta de la setmana serà si Borregan començarà a jugar ja aquest proper dijous, davant el C.P. Calafell, o encara no. El Cerdanyola C.H. té tres punts a la classificació, després d'assolir tres empats. Encara no coneix la victòria, en aquesta temporada. Però, mai ha perdut davant el C.P. Calafell. Per tant, jugui, o no, Beto Borregan, serà un partit difícil pels calafellencs. Veurem què passa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada