diumenge, 19 de gener del 2014

Classificació després de la jornada 9



La classificació de la lliga A de veterans, després de la jornada 9, continúa encapçalada pel Barça, amb una sola derrota, la soferta davant el Mollet H.C.. El Malgrat segueix imparable, en segona posició, sumant golejades en el seu pavelló. Veurem si segueix aquest ritme en la segona volta del campionat, amb tots els partits fora de casa.

El tercer lloc és per un irregular Mollet H.C. que ve de guanyar en el Palau Blaugrana, caure golejat a Blanes i perdre a domicili davant el Montbui, en partit endarrerit de la quarta jornada. Per tant, passant un tram de campionat amb resultats sorprenents, no sabem si motivats per la baixa d'algun jugador clau. El quart lloc l'ocupa el C.P. Sant Celoni, amb quatre victòries i un empat.

Però, els segueixen d'aprop el C.F. Cuatro Vientos que sembla que comença a arrencar una bona ratxa, el C.E. Noia Freixenet intractable a l'Ateneu i l'H.C. Montbui que ha guanyat, sorprenentment, a la pista del Mollet H.C., aquest divendres en partit endarrerit.

L'U.E. Horta segueix amb nou punts, per damunt del C.P. Congrés i el C.P. Calafell. La primera victòria del Cerdanyola li permet apropar-se als llocs de salvació, evitant la promoció. Tanquen la classificació el C.H. Ripollet, amb una victòria i un empat, en nou partits, i el C.P. Vilafranca que només té un punt, amb set partits jugats.

En definitiva, un campionat amb moltes sorpreses, on els equips treuen molts punts i on res està clar, degut a la igualtat entre els equips i a l'alt nivell competitiu que tenen tots. Només sembla que el Barça serà el primer classificat, seguit del Malgrat, si pot aguantar el ritme en la segona volta. També podem dir que el Vilafranca patirà per salvar-se, enguany. Però, de la resta d'equips no podem assegurar res. La lliga està oberta a les sorpreses jornada a jornada i tot és possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada