dijous, 9 de gener del 2014

Ajudem el C.P. Congrés!


El C.P. Congrés està passant per uns moments delicats i perilla la seva continuïtat com a club. Per aquest motiu, el club s'ha mobilitzat i juntament amb els jugadors i aficionats han creat la Plataforma Salvel el Club Patí Congrés.


El club podria perdre les seves instal·lacions provisionals per l'incompliment dels polítics durant 22 anys. Actualment, hi ha més de dos-cents patinadors entre les seccions d'hoquei i patinatge, bàsicament de base. La Plataforma va emetre un comunicat de premsa al respecte.


Aquí podeu escoltar al President de la Secció d'Hoquei Patins, entrevistat per "Esports en Xarxa", on s'explica la problemàtica que pateix el club amb l'incompliment del conveni signat on l'ajuntament es comprometia a fer un pavelló i deixava provisionalment les instal·lacions actuals a l'entitat.


Esperem que ben aviat es pugui trobar una solució a tot plegat i poguem seguir jugant amb el C.P. Congrés en la categoria de veterans i en totes les demés. Des d'aquí, companys teniu tot el nostre suport!

Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada