dilluns, 13 de gener del 2014

Jornada 9



La novena jornada de la LCV comença avui amb un dels partits més igualats de la temporada, el campió rep el Mollet H.C. en un partit important per a les aspiracions dels dos equips per a entrar en la Final Four d'enguany. El partit que havien de disputar el C.P. Calafell i el Cerdanyola C.H. s'ha canviat l'ordre de joc i es disputarà el proper dijous 16. Els vallesans estan molt necessitats de punts i amb la pressió d'haver de puntuar reben un Calafell més acomodat a la categoria. Els locals volen fer valer el factor pista que sempre els ha donant bons resultats en altres temporades.

L'H.C. Montbui visita el Palau Blaugrana, en un partit de clar color local. Però, aquesta temporada, si un equip pot donar la sorpresa al Palau pot ser el de Santa Margarida. El C.E. Noia Freixenet voldrà recuperar terreny en el partit davant el C.P. Congrés, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. Els locals segur que presentaran un dels seus millors equips per a aconseguir la victòria amb un rival directe per a accedir a la Final Four.

Sant Celoni i Ripollet jugaran un partit important per a intentar escalar posicions en la classificació. Els dos equips no han aconseguit encadenar bons resultats, fins ara. Els locals tenen el factor pista a favor per a aconseguir sumar els tres punts. Finalment, suposem que Malgrat i Vilafranca intercanviaran l'ordre de joc i els de la capital de l'Alt Penedès s'hauran de desplaçar a una de les pistes que més costa de guanyar del campionat. L'equip de Malgrat surt com a clar favorit davant el cuer, però farà bé de no menysprear el potencial del conjunt vilafranquí que ha fet suar al Cuatro Vientos i al Barça, aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada