diumenge, 12 de gener del 2014

Classificació després de la jornada 8



Després de la vuitena jornada de la LCV i l'aturada nadalenca, s'han produit resultats sorprenents que han fet variar sensiblement la classificació, tot i que només s'han disputat quatre dels sis partits previstos. La primera derrota blaugrana, a la pista del Mollet, no els impedeix seguir com a líders destacats del campionat. Però, posen el Mollet en tercera posició, molt a prop del Malgrat. El Sant Celoni, derrotant a domicili al Malgrat, es col·loca en quarta posició, després d'ocupar les darreres posicions, durant algunes setmanes.

Segueix el reguitzell d'equips amb nou i set punts, entre ells el C.P. Calafell, en desena posició per la diferència de gols. Però, només l'Horta i el Calafell han jugat set partits de les vuit jornades. Cal destacar que altres equips, com l'H.C. Montbui, només han disputat tres partits.

Tanquen la classificació el C.H. Ripollet, amb quatre punts, el Cerdanyola C.H., amb tres punts de tres empats, i el C.P. Vilafranca, amb un sol punt. Només el C.H. Ripollet ha disputat els vuit partits corresponents, els dos darrers equips n'han jugat sis. Però, sembla que, aquest any, els està costant treure punts on habitualment ho feien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada