dimarts, 15 de gener del 2013

Jugant com mai, perdent com sempre!


Vallès Calafell CP 2 - CP Congrés 4

No ha pogut ser! Segurament, el partit més seriós, fins ara, del Vallès Calafell CP a la lliga A i no ha pogut arribar la primera victòria. Tot i avançar-se 2-0, el Congrés ha tirat d'ofici i experiència per remuntar el partit. Al final, 2-4. Una nova derrota del Vallès Calafell CP que mereixia puntuar en el partit d'avui.


El primer temps ha començat amb un joc de tempteig per part dels dos equips. El CP Congrés no savia penetrar la defensa en zona tancada que proposava el Vallès Calafell CP. Amb un quadre molt ordenat i sense escletxes, el Vallès Calafell s'ha anat sentint còmode a mida que avançava la primera part. En una jugada de Javi Luna ha arribat el primer gol, l'1-0, que feia justícia al que es veia damunt la pista. L'arrossegada per l'escaire de Javi Luna ha resultat imparable pel bon porter visitant. A la porteria del Vallès Calafell CP, un Josep Maria Hernàndez, molt encertat, ho aturava tot.


L'àrbitre, senyor López-Vega, ha xiulat un penal a favor de l'equip visitant que ha aturat molt bé Hernàndez. A manca de set minuts pel descans, en un contracop molt ben portat per Rion i Ferré, aquest últim ha marcat un golàs per l'escaire, de fort xut al primer pal i després d'amagar al porter visitant. El 2-0 era un premi merescut al bon joc del conjunt local que seguia molt ordenat en defensa i amb un porter pletòric.


Joan Tutusaus, el "capi", ha tingut una ocasió claríssima per a fer el tercer. El porter visitant ha tret una mà providencial a la ratlla de gol que ho ha impedit, tothom la veia dins. Hauria estat un cop important i, gairebé, definitiu al partit. Però, un minut abans del descans, el CP Congrés aconseguia xutar a porta per l'únic forat que ha ofert la defensa local al primer temps i fer el 2-1.


A la segona part, David Tutusaus ha seguit la tònica del Josep Maria, amb actuacions brillants. Però l'únic error que ha tingut, en una aturada se li ha colat el gol que suposava l'empat a dos en el marcador. Sense venir-se avall, el Vallès Calafell CP ha jugat amb cap, a diferència d'altres partits, i molt concentrat en defensa.


El partit estava molt equilibrat i podia decantar-se cap a qualsevol banda. Però el porter visitant ho aturava tot i, en una jugada magistral de Javi Luna, el Vallès Calafell ha estavellat la bola al pal. Tot seguit, el Congrés, en un fort xut des de mitja pista, ha marcat per tot l'escaire el 2-3. Però el conjunt local, lluny d'enfonsar-se, ha seguit lluitant. A manca de cinc minuts pel final, però, el CP Congrés, novament, amb un altre xut imparable per l'escaire, ha marcat el 2-4 definitiu, deprés de l'únic error defensiu de la segona part.


En els darrers minuts, el Vallès Calafell CP ha pressionat l'equip rival, provocant alguns contracops perillosos i algunes jugades clares de gol que no han pogut ser aprofitades, especialment un remat de Canyi a porta buida, després d'una passada boníssima de Javi Luna.


Un cop més, cap premi per l'esforç i el bon joc del conjunt local. En acabar el partit, els jugadors visitants no comprenien com el nostre equip només porta un punt a la classificació. Avui han suat de valent per fer-se amb la victòria i la sort ha anat de la seva part. El Vallès Calafell CP ha perdut, novament, però amb la sensació d'haver fet el millor partit de la temporada, davant un equip molt bo, i que la primera victòria està al caure.

7 comentaris:

  1. Ei nois !! ahir ens ho vam passar de puta mare i el partit va estar de conya. Ens veïem a la tornada !!

    Carles (Congrés)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon partit i bon sopar! Esperem repetir-ho a la tornada.

      Elimina
  2. Animos ! De cada derrota se saca algo positivo

    ResponElimina
  3. S'ha de creure Que podeis guanyar !!!

    ResponElimina
  4. Laura pues seremos los más positivos de la liga jejejjeje

    ResponElimina