dissabte, 12 de gener del 2013

Resultats de la jornada 7

Jornada 7 - 13 de gener

dimarts 8
2   FC Barcelona - CF Cuatro Vientos   3
 dimecres 9
1   CE Noia Freixenet - Cerdanyola CH   1
 2   UE Horta - Girona CH   10
dijous 10
 4   CP CongrésCP Vilafranca   0
divendres 11
 8   HC Montbui - CH Palafrugell   5
 11   Mollet HC -Vallès Calafell CP   3
Descansa: CP Sant Celoni A Lab. Feltor


Després de l'aturada nadalenca, en una nova jornada de la LCV-A, hi ha hagut forces sorpreses en els resultats de la jornada. La primera d'elles la protagonitzava el CF Cuatro Vientos, guanyant al Palau Blaugrana per 2-3, davant el líder imbatut, el FC Barcelona. D'aquesta manera, ja no queden equips que ho hagin guanyat tot en la lliga A. El partit es va decidir a manca de quatre segons del final, amb un gol del conjunt de Blanes. Joan Ayats tornava a trepitjar el Palau!

La següent sorpresa era l'empat que va aconseguir el Cerdanyola CH a la pista del CE Noia Freixenet. Presumiblement, devia ser un partit molt dur entre els dos equips, amb unes sòlides defenses i uns excel·lents porters. L'empat, entre el segon de la classificació i el penúltim, demostra la igualtat que hi ha enguany a la LCV-A. Aquest cop, el Noia de Cabestany, no va poder entrar en la defensa en zona del Cerdanyola i l'equip vallesà va saber aprofitar els contracops que generaven les aturades del seu porter, en Bel.

La victòria del Girona, a la pista de l'UE Horta, no sorprèn per la diferència de qualitat entre els dos equips, però és molt contundent, donat que l'Horta jugava a casa i costa molt de fer-li gol. L'equip d'Ivan Tibau va saber com materialitzar les ocasions que va tenir i va marcar 10 gols a un equip bo en defensa. El 2-10 final ho diu tot.

La freda nit barcelonina va influir en el partit entre el Congrés i el Vilafranca. La primera part va acabar en empat a zero. Però, en la segona meitat, el Vilafranca defensava en l'àrea que tenia humitat i era difícil patinar. El Congrés ho va aprofitar per a fer quatre gols i endur-se la victòria que el sitúa ben amunt en la classificació i demostra que el seu inici no va ser gaire normal.

El Montbui ha vençut al Palafrugell per 8-5, a Can Passanals, i es col·loca en segon lloc de la classificació. No està gens malament per a ser un debutant a la categoria. En canvi, el Vallès Calafell CP ha hagut de passar un nou tràngul a la pista del Mollet HC, encaixant un nou correctiu per 11-3, tot i fer una bona primera part i jugant prou bé.

Lliga B

dilluns 7
 2   CE La Salle Bonanova - CP Vilanova   6
9   CP Malgrat - CT Barcino   10
dimecres 9
2   UE La Garriga - G.E.i E.G.   0
divendres 11
2   Sant Celoni B Lab. Feltor - HC Esplugues   5
5   CH Ripollet A - CH Ripollet B   0
Descansen: CH Valldoreix i CP Cubelles

A la lliga B, la jornada ha tingut un partit i un resultat molt interessant pels primers llocs de la classificació. El CT Barcino ha demostrat, a domicili, que l'experiència és un grau i ha aconseguit derrotar per un impressionant 9-10 el líder de la lliga B, el CP Malgrat, debutant a la categoria. Els barcelonins han fet valer el seu ofici per guanyar en una pista difícil i a un equip que aspira a l'ascens de categoria. D'aquesta manera, el Barcino continua invicte i el Malgrat trenca la seva ratxa de victòries. Un resultat poc habitual que confirma el què vam dir quan analitzàvem la classificació, el Malgrat és un equip que marca molts gols, però també n'encaixa molts. Aquest fet ho demostra, el Barcino no acostuma a ser un equip tant ofensiu com per a fer tants gols, habitualment. Està clar que, si el Malgrat vol ser l'any que ve a la lliga A, haurà de millorar moltíssim el seu joc defensiu.

El Vilanova guanyava a la pista de La Salle Bonanova per 2-6, retrobant-se amb la victòria i seguint la seva cursa per estar en els llocs davanters. Després de perdre el seu partit amb el Barcino en els despatxos, el Vilanova vol seguir lluitant per pujar de categoria.

L'UE La Garriga va vèncer el seu partit per un ajustat 2-0, davant el G.E.i E.G. de Girona, dos equips de nivell molt similar i que costa molt de guanyar. L'HC Esplugues demostrava ser millor que el Sant Celoni B, guanyant a domicili per 2-5. I, finalment, el CH Ripollet A vencia al seu segon equip per un 5-0 incontestable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada