divendres, 11 de gener del 2013

Mollet-ivats per avui!


Avui ens motivarem per anar a Mollet amb la cançó Mon, Mollet ja don, de l'àlbum "Dego Yeah!" del 2010 (Copyright 2010 MTN Music). Tot i que sembla un títol en català, si algú sap de quin autor és i de quin país, segurament, és que sap molt de música. No obstant, la cançó té ritme i ens anirà bé per al viatge cap al Vallès. A veure si Mollet ja don sort i podem sorprendre el conjunt local!

5 comentaris:

  1. Hola companys ! Dilluns venim a casa vostre. Ens podeu dir per on cau el pavelló?

    Merci, Carles ( Congrés )

    ResponElimina
  2. La direcció es Passeig de la Unió, s/n. El Passeig de la Unió és la rambla que uneix el poble i la platja, i el pavelló queda just davant del camp del futbol, entre la rambla i l'antiga carretera. Fins dilluns!!

    ResponElimina
  3. Heu d'anar per l'autopista i sortir a Calafell (no a Segur). Agafeu la C-31 en direcció Vilanova i Calafell Platja. Vorejare el nucli antic (on hi ha el castell) i arribareu una rotonda gran. Agafeu la primera sortida i trobareu el pavelló allà mateix. És molt fàcil i no té pèrdua! Fins dilluns. Us quedareu a sopar? Quants sereu?

    ResponElimina
  4. Autopista de Sitges o la de Vilafranca? suposo que si que ens quedarem. Serem 6 0 7. Es sopa a prop del pavelló? ho dic perque aquelles hores.........jeje

    ResponElimina
  5. De Sitges, la C-32. L'altra no passa per Calafell! No patiu, anirem a prop!

    ResponElimina