diumenge, 13 de gener del 2013

Jornada 8 - 20 de gener

Jornada 8 - 20 de gener

dilluns 14
Vallès Calafell CP - CP Congrés
 CF Cuatro Vientos - Mollet HC
dimarts 15
CH Palafrugell - FC Barcelona
dimecres 16
Girona CH - HC Montbui
divendres 18
CP Vilafranca - CE Noia Freixenet 
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - UE Horta
Descansa: Cerdanyola CH


En aquesta jornada de la lliga A de veterans, el Vallès Calafell CP reb el difícil equip del CP Congrés, un dels equips més joves i amb més fons físic del campionat. Serà un partit equilibrat entre dues plantilles joves i que juguen de manera molt semblant. El visitant té més experiència en la categoria, però els calafellencs volen fer valdre el factor camp per aconseguir la victòria. Veurem què passa a la pista!

El conjunt de Blanes reb el Mollet HC, un partit entre dos equips que l'any passat van disputar la Final Four i que, després d'un inici irregular de campionat per part dels dos conjunts, voldran repetir la seva participació en la final a quatre. Sembla que els Raigoso, Peralta i Busquets surten, lleugerament, com a favorits. Però l'equip de Joan Ayats vol demostrar que s'ha recuperat i que lluitarà fins el final.

El Barça visita l'altre equip de la Final Four 2012, el CH Palafrugell. Per tant, en aquesta jornada s'enfronten els quatre equips que hi van participar l'any passat. La pista del Palafrugell és una de les més difícils de guanyar-hi, però el FC Barcelona està demostrant que és imparable, enguany.

El dimecres, l'HC Montbui visita la difícil pista del Girona CH, d'Ivan Tibau. Veurem quin serà el resultat d'aquest partit que sembla obert a qualsevol cosa. A priori, l'equip gironí sembla sortir com a favorit, pel factor pista a favor que té. Però els de Santa Margarida no aniran a Girona a passejar.

El divendres es jugarà l'apassionant derbi de l'Alt Penedès, entre els conjunts del CP Vilafranca i el CE Noia Freixenet. Serà un partit bonic, amb dos estils diferents sobre la pista. Els vilafranquins voldran fer valer el factor camp, però el Noia s'ha mostrat enguany com un conjunt intractable i que aspira a entrar a la Final Four 2013, tot i l'empat davant el Cerdanyola de la passada jornada.

El darrer partit de la jornada enfronta el CP Sant Celoni A i l'UE Horta. El conjunt local parteix com a favorit, tot i que l'Horta és un equip que no es dóna mai per vençut. La contundent derrota per 2-10 qu va encaixar el conjunt barceloní demostra que no ha començat massa ve l'any i voldrà recuperar-se d'aquesta ensopegada. Aquesta setmana descansa el Cerdanyola CH.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada