dijous, 17 de gener del 2013

I Torneig Internacional San Antonio


Els dies 9 i 10 de juny de 1979, el C. P. Calafell va disputar el I Torneig Internaciona San Antonio, a Pamplona, en la pista del Frontón Bidezarra.

Article del Diario de Navarra, publicat el 9 de juny de 1979

En el primer dia, es van jugar les semifinals, on l'equip local, el San Antonio, va ser derrotat pel Casablanca (de Saragossa), per 3-4. El Calafell es va enfrontar al Gujan Mestras, guanyant per 3-7, amb quatre gols de Manuel Casado i 3 de Josep Maria Palau.


En la segona jornada, el San Antonio vencia l'equip francés del Gujan Mestras, per 4-3, quedant en tercer lloc del torneig. En la final, el C. P. Calafell es proclamava campi´, al vèncer al conjunt del Casablanca, per 6-2. Els gols calafellencs els van marcar Palau (3), Casado, Armajach i Montejo.

Article del Diario de Navarra, publicat el 10 de juny de 1979

El jugador del C. P. Calafell, Josep Maria Palau, va ser triat com a millor jugador del torneig, essent també el seu màxim golejador. El porter calafellenc, Joan Rovirosa, va rebre el trofeig al porter menys golejat, empatat amb el porter local. No obstant, per la diferència de gols se li va donar a ell. Però, en un gest de generositat, d'esportivitat i de companyerisme, Rovirosa va entregar el trofeig al porter local. Aquest fet va ser molt destacat entre el públic assistent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada