dilluns, 28 de gener del 2013

Ens visita el degà, el Cerdanyola!

VS

Vallès Calafell CP - Cerdanyola HC

Avui dilluns, a Calafell, ens visita el club degà de l'hoquei català, el Cerdanyola HC. Un club històric ple de jugadors històrics, entre els quals es troben Joan Carles i Quim Paüls. A més, cal afegir que l'equip del Vallès compta amb un porteràs, el porter Bel, a qui costa molt fer gols. Segur que el partit d'avui serà dels que creen afició!



Amb el Cerdanyola ens hi hem enfrontat dos cops, una d'elles en el nostre Torneig de Festa Major 2012, on vam perdre el partit pel tercer i quart lloc per 5-7. Aquí en teniu el video. En el mateix torneig, el Cerdanyola CH es va enfrontar a l'altre combinat local, el Calafell All Stars, amb una victòria per 3-5. Aquí podeu veure els vídeos.


Però, unes setmanes abans, havíem jugat a les XLIV 24 hores de Cerdanyola, un torneig amb molta solera i que ens feia una il·lusió especial de jugar. En aquell partit, ens jugàvem el poder ser campions de la categoria veterans, una victòria per més de dos gols ens donava el títol. Però una derrota suposava quedar en tercer lloc. Al final, 4-3 pels locals. Aquí podeu veure els vídeos d'aquell partit. La sensació, però, va ser positiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada