dijous, 10 de gener del 2013

Cap a Mollet del Vallès!

VS

Mollet HC - Vallès Calafell CP

Demà a la nit, el Vallès Calafell CP visita la històrica pista del Mollet HC, un dels equips de veterans més potents de la categoria, com ho demostra la seva segona posició a la Final Four de la temporada passada, caient derrotat a la final pel totpoderós Barça. No ens hi hem enfrontat mai, encara, però noms com Pepe Busquets, Raigoso, Peralta o Miky Roura imposen. Eren els nostres ídols, de petits, quan jugàvem en les categories inferiors. I la lliga catalana de veterans ens permet gaudir d'alguns minuts amb ells a la pista, això és un somni per a nosaltres. A disfrutar-ho!


El Mollet HC va començar el campionat amb derrota en el Palau per 8-5. En la segona jornada li va tocar descansar. Va ser en la tercera que va aconseguir la primera victòria davant el difícil equip del CP Congrés, per 5-3. En la seva visita a l'Ateneu de Noia, va caure derrotat de forma contundent per 7-2.

Era sorprenent veure els de Mollet en els darrers llocs de la classificació després de quatre jornades, però allí va començar la seva remuntada, amb un calendari més assequible. En primer lloc van vèncer en el derbi del Vallès, per 4-0, el Cerdanyola CH. Finalment, abans de festes, van ajornar la difícil visita a Vilafranca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada